Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

New Members Area!

Come on in and introduce yourself to everyone in the community.

658 topics in this forum

  1. thx for add

    • 0 replies
    • 422 views
  2. Newbie

    • 14 replies
    • 619 views
  3. Hello from Leland Ms

    • 1 reply
    • 461 views
    • 11 replies
    • 809 views
  4. Hi new member

    • 0 replies
    • 426 views
    • 30 replies
    • 1,045 views
    • 0 replies
    • 384 views
    • 2 replies
    • 552 views
  5. Hello everyone

    • 2 replies
    • 484 views
  6. LT4×4 quad

    • 0 replies
    • 551 views
  7. New Member

    • 2 replies
    • 484 views
  8. New Members

    • 3 replies
    • 509 views
  9. New member

    • 1 reply
    • 447 views
  10. New Member

    • 7 replies
    • 636 views
  11. New to Forum

    • 4 replies
    • 572 views
  12. New ATV'r

    • 1 reply
    • 518 views
  13. new member

    • 5 replies
    • 613 views
  14. Good times

    • 3 replies
    • 1,194 views
  15. Another Newbie

    • 2 replies
    • 466 views
  16. Thanks

    • 1 reply
    • 518 views
    • 5 replies
    • 573 views
  17. Newb from ny

    • 2 replies
    • 512 views
  18. Lift kit yes no

    • 1 reply
    • 654 views
    • 1 reply
    • 497 views
  19. New Member Hi everyone,

    • 0 replies
    • 393 views
  20. Hi all!

    • 4 replies
    • 477 views
    • 6 replies
    • 659 views
    • 0 replies
    • 479 views
  21. Hello all

    • 1 reply
    • 262 views
  22. Newbie to ATV

    • 1 reply
    • 226 views
  23. Interchangeable parts

    • 1 reply
    • 206 views
  24. new here!

    • 2 replies
    • 221 views
  25. Hello from Southern NY

    • 0 replies
    • 183 views
  26. Hi from Alaska

    • 5 replies
    • 421 views
  27. Kawasaki 1993 Bayou 220

    • 0 replies
    • 201 views
  28. Multiple projects

    • 4 replies
    • 248 views
    • 2 replies
    • 278 views
    • 12 replies
    • 962 views
  29. Hi from Montana

    • 0 replies
    • 282 views
  30. HI from Campbell, NY

    • 1 reply
    • 286 views
  31. Hello from Ohio

    • 2 replies
    • 227 views
    • 1 reply
    • 285 views
    • 0 replies
    • 223 views
  32. Hello from Eastern WA

    • 4 replies
    • 352 views
  33. Hi from SC

    • 2 replies
    • 296 views
  34. Hello from MD!

    • 0 replies
    • 206 views
    • 3 replies
    • 280 views
  35. Hello from Idaho

    • 1 reply
    • 276 views
    • 2 replies
    • 253 views
  36. New Guy

    • 2 replies
    • 281 views


  • Latest Forum Posts

    • Fully custom built with powder coated blue cage and front and rear bumpers has new aluminum roof with a blue flag printed on it. It was stolen out of my storage unit while I was on vacation they cut the lock off took the machine without a key and a bent steering rack. And put a new lock on the door when they left The post Stolen 2019 Polaris rzr turbo appeared first on STOLEN 911. View the full article
    • No alternator, I have a stator and two wires come off of that to the rectifier/regulator for the charging circuit, two wires provide AC to the CDI box and two wires provide the pulse from the pickup to the CDI box.  The later models have an alternator that provides DC to the charge circuit and the CDI I believe.  I've attached the schematic I've been using that seems to match what I've got.   Thanks
    • The rust is no big deal I was saying it looked new.   Color looks great and seems very fresh.    Grease is a must when reassembling.    
    • Thanks Frank, Mine must be an 'early 95' because that is not the wiring diagram for my quad.  I don't have an alternator and I have a 4 wire ignition switch.  Completely different CDI as well.  My Y/R wire is grounded when either the kill switch is off or the key is off (or both) and open when in 'ready to run' mode.  I don't see any constant 12v feed to my CDI, and as I see it there shouldn't be.  I've swapped the good bike's CDI to the bad but I don't recall swapping the bad one to the good, I can try that tonight but I'm pretty sure it'll work.  I get the same intermittent spark with both CDI's and both coils.   Thanks!!

×
×
  • Create New...