Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Ccnyv

1999 King Quad 300 LT-F300F missing plastic and CV help

Recommended Posts

Just bought this quad and it is in pretty good shape.

It is missing a small plastic piece right above the headlamp cover right in front of handle bars. Does anybody know where I can find this piece?

Now the CV axle. The left inner CV boot is ripped and wheel hesitates when making a sharp turn in that direction. I am trying to find a replacement or a fix, but have been recieving different suggestions for the fix.

First one was buy a replacement CV axle. Second said to that the inner was it's own build and that if you ought a CV axle it would only e a half shaft. Just confused and need some guidence.

Thank you guys!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Daniel Gibson
      Working on a bayou 220 that has been ran extremely hard it's whole life. Literally had almost an inch thick dirt/oil covering the motor. Yeah that bad. Surprisingly it runs though. I cleaned the carb and tank multiple times. They're clean enough to eat off of. Readjusted valve lash and set timing. Was about 3 teeth off. It cranks good and runs good only problem is I have to cover the carb intake basically choking the hell out of it for it to start. The com choke works fine. It does this each time I start it regardless of temperature both ambient or motor. Wth? Compression is at 115psi I get 130s if I put a little oil in the piston chamber. Please help. Thanks 
    • By Randel1
      I recently read an article about restoring or at least improving the looks of faded and discolored plastic body parts. In the article it suggested using a 50/50 mixture of boiled linseed oil and paint thinner. You mix it up and apply it with a brush or rag to rub it in and remove the oxidation. I curious to find out if anyone has had experience with doing this and what was their short/long term results of doing so. I would hate to try it and find out that a few weeks/months down the road my plastic body parts self destruct.   
    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By technofarmer
      Hi there i was needing to ask a question. I may soon be getting a UTV of one sort or another and not sure what is good or better to avoid?  So far i hear great things about the Arctic Cat Prowler and Havoc, and many speak well of the Kawasaki Mule all but the 610?  
       
       So what are your thoughts and especially experiences?  What have you had and used in farm life and trail riding that has held up well or hasn't?        
    • By marek porowski
      Good morning everybody 
      I’ll be looking to get a cover for my Polaris sportsman touring that can be used while I take my atv to the lake for ice fishing. 
      min using an open flat trailer and 
      I want to protect it from the road salt 
      I know Polaris makes a nice cover but it’s kind of on the expensive side. I’ve seen some covers on amazon and eBay but was wondering if anybody has any suggestions 
      Thanks 
  • Similar Tagged Content

    • Guest Fox300exchic
      By Guest Fox300exchic
      The Hop-Up: You may be saying to yourself, “that’s a chick bike,” and you’re right. But honestly, it’s so much more than that. It’s one badass bike. http://www.quadmagazine.com/quad/features/article/0,24942,1587044,00.html
    • By skgw1
      Feul pump went out. Replaced. At times quad cuts out like its not getting gas. Saw article on new pump needs to be calibrated. Told how to go into a service mode. Does not tell how to calibrate after going into mode. Can anyone shed light on this procedure.
    • By katasha2
      I took apart the carburator to clean out and I can't remember exactly where the springs that are inside the float are supposed to go I've tried to look up schematics but I think I am missing a spring maybe need helpt:confused::confused:
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...