Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts













Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Ajmboy
      Tonight is the first presidential debate and it should be a record breaker for viewing. Might as well have a mini poll here on QUADCRAZY to see how they stack up. Make your choice in the poll and feel free to comment in this topic. I'm going to pin this topic and keep it going through the elections in November. 
    • By Squirrel
      Several months ago, I finally got around to fixing the bayou. Rebuilt the carb, replaced the fuel selector switch, hoses and fuel filter, and she ran great. Only had 2 minor issues since then where, at higher speeds, it acted like it was choking out when I let off the throttle.
      Lately I've noticed if I let it go for more than a week, it almost drains the battery dead trying to start. I initially thought battery, but after inspecting I found very little if not any fuel flow through the line until it starts and runs.
      I'm a little baffled and don't have much time to mess with it as most my free time right now is spent on getting my rv up and ready for hunting season in the next 3 weeks. So any help on quick diagnosis checks would be helpful. Otherwise I'll just keep starting it every 3-4 days to keep things primed until I'm done hunting.
       
      Oh, and another question on a different topic. Does anybody know what the mounting brackets on the front rack are for? I'm referring to the 2 angled metal tabs with threaded holes that are located on the left, near your knee when sitting on the quad?
       
      Sent from my SM-G950U using Tapatalk
       
       
    • By Ben Lennon
      Hi guys new to this forum and thought I’d jump on as I’ve just bought my first quad a Kawasaki bayou klf300c 89 model. It had starting issues when I bought it so I’ve gone thru and replaced the cdi, voltage regulator and starter solenoid aswell as rebuilt the starter motor after all this it was still free spinning on electric start so I pulled the stator cover off to find the fly wheel wasn’t spinning so replaced the one way clutch bearing put it all back together and still not engaging at all. I’m at a loss and looking for some ideas on we’re to look next to solve the problem
      cheers Ben 👍
    • By BuckBilly
      Good morning to all !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Let's see if we can make this a daily event.
    • By Brian Simmons
      I put on a new stater  , How would my Yamaha raptor 350 act if the starter clutch went out ??? Please help !!! There is no metal in oil . Its like when you hit the starter button nothing ? Any ideas ???
       
  • Similar Tagged Content

    • By OutlawGade
      Hey guys. Starting a Grizzly Tracker Video Thread.
      [ame]
      [/ame]
    • By Tamio
      Hi, me and my friend were out and riding the other day and filmed some so I tried to do an edit from the videos that I got. So this is my first ATV edit and I need you guys to tell me what I can improve in my filming and editing. Please give rewarding comments!
      [ame]
      [/ame] Thanks!
    • By ddiggerr
      1983 Yamaha YT175
      Fired up for the first time after total rebuild. Now I have no idea whats going on. Compression is 120, new plug, new fuel and oil lines, new choke and fresh fuel. Carb cleaned and reeds are good (no gaps).
      Will not start without choke and stalls out when choke is off. Played with choke adjustment and doesn't change.
      It fires up first pull and only idles if I play with idle screw. As soon as I touch throttle, it goes bezerk on me and I have to shut it down as you can see in video .......

      You can here the recoil lever tinging in the video. I lost the spring. D"oh!!
      So far I have swapped ignition coil, spark plug, CDI with no change. I have removed flywheel to check keyway and it is where it should be.
      Checked resistance on stator ... I get 10ohms +/- 10% on pickup coil within specs as per manual and I get 273ohms on charge coil. Manual states 300ohms +/- 10%, so that is also within spec.
      I have also swapped out jet needle and played around with different settings. Eventually I put it back to the 3rd line.
      The engine already has new seals and bearing so I am completely baffled as to what I am missing here.
      Any takers?
      Any and all suggestions will be appreciated.
      Thanks
      I have also swapped carbs from a running YT175. Same results.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...