Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Jc4360

2015 sportsman 570

Recommended Posts

i just got a 2015 sportsman 570 and found out that it does not like water..

i went through about a foot of water the other day and the air filter got wet and covered with mud.

Does anybody have any ideas as to correct this problem..

looking forward hearing form you

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Jeff Miller
      I'm trying to troubleshoot a starting issue. For a while, maybe a year sometimes I would hit the starter button and I'd hear a single loud click, but the starter wouldn't turn. Usually if I could pull the pull start or roll it in gear it would then start. (now I'm thinking that was coincidence) Now it only clicks. I tried to check what I could, battery is good, solenoid clicks strong, cleaned all connections (which were 80% clean anyway). I started thinking the starter wasn't spinning. I pulled it and it spins freely. The gear that it contacts in the engine-I can wiggle it maybe 1/16th to 1/8th inch back and forth. When I reinstall the starter I feel it jerk when I hit the button. I'm thinking maybe it's the starter clutch? It seems when there's a problem with them they usually just spin freely and don't engage at all. Is it possibly something is causing it to lock? I'm a bit lost now.
    • By Orangejbird
      My Dad's 03 Manual Vinson has milky oil. He changed oil and ran it everyday for a week being sure to keep it running for an hour each time. Fresh oil is getting milky again..
      Thinking it's the water pump seal. Has anyone here successfully changed the seal or even replaced the whole pump assembly?
    • By Roy Routon
      Where can I find a fan relay for this atv.
       
    • By Dan Tressler
      I have a 2018 Sportsman 570 SP Hunters Edition. I bought the quad new in August of 2018 and put around 20 miles on it with no issues. In early January of this year the quad was acting as if it had a bad battery even though it had been plugged into a tender. I checked the battery and it tested well so I took it to the dealership for warranty service. They had it for almost a month. They determined the quad had a bad EPS unit and swapped it out. Then they told me that the wire for the EPS needed to be updated as they could not program the new unit with the old wire. After the wire came in dealership told me they were still having troubles programming. After another week and a half they told me that they had consulted several times with engineers from Polaris and found a workaround and that the quad was ready for pickup. I contacted Polaris to inquire about the warranty being extended as it was in the shop for a month. They extended the 6 month factory warranty for an additional 3 months. I picked the quad up and the dealership said that the 2018 SP editions were known to have issue a with the EPS units but believed that they had fixed mine. I had it back for around a month and took it out a couple times for short rides and everything seemed fine. I parked it again for a few days and when I went to start it same issues (acting like the battery is no good and won’t start, when I jump start no power steering). Took it back to dealership and waiting to hear what the diagnosis is this time as well as their plan to fix this permanently. Just wondering if anyone else has had issues similar to mine or can give me some advice. Thanks in advance!
  • Similar Tagged Content

    • By petersty07
      Thanks to trent at trent signs and graphics for the awesome wrap!!
      [ame]
      [/ame]
    • By petersty07
      Thanks Trent at Trent Signs and Graphics for the awesome wrap!.
      [ame]
      [/ame]
    • By warkcol
      I am having an issue where it sounds like the gears are slipping if I hit the throttle really hard and also after letting off when the engine brake is applied. Also, the drive train that goes to the front also rides again the gear shift box. I will attach pictures and a video here shortly.
      Thanks in advance!
      [ame]
      [/ame]https://postimg.org/image/cdlu6fza9/
    • By bodatiouskid
      Have a 2002 Polaris Sportsman 700 that only has 34mi. on a carb & ring job.
      Cut the gas off today to drain carb.Now engine will not idle.If I open throttle will run,but let off & will cut off.Can screw idle in with no change.
      What happened? Why did this happen when fuel ran out?
      Please help me,my ATV is a daily driver.
      Please help!!
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...