Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Steve1266

2004 Suzuki z400

Recommended Posts

I went out to ride my quad today. When I started it up it ran for a minute, then died. Since then it will turn over but won't start. I've check the spark plug and get great fire. I have had this quad for about 6 months, and very new to breaking it down. But need help. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By orvilleortiz538
      I have a 110cc Chinese atv,the harness is in good shape,I recently bought a new stator,coil,CDI,spark plug,came as a kit from Ebay,and I still have no spark,I've watched a few videos from YouTube tried the same steps,but still no spark.... ???? Bad Flywheel??? I heard is very rare for them to go bad,(the magnets in them) I'm gonna check the harness very good again!!! I just can't get spark!!! Any suggestions Please!!!!
    • By bradley nelson
      Im cool with the police in my area so i can ride on public roads.
    • By Chris2018
      I have a 1996 Kawasaki Mojave KSF250. I have no manual on it and it has a no spark issue. If anyone could give me a hand with this or would possibly have a manual would appreciate it. 
    • By bradleyheathhays
      So this '02 Taurus with only 87k miles on her starts right up every time multiple times a day except for twice in the last 3 weeks. The first time was 3 weeks ago and the second was today. It happened the same both times. Turn the key and stop to let the pump prime, then when I turn to the start position the engine turns real slow and sort of in fits. Usually when a battery is low the engine turns slow but in rhythm. During my 2 starts the engine barely seemed to turn and the crankshaft rpm seemed to vary. On both starting events I let off the key and tried to start 2-3 times with rests in between. But then eventually on the 4th try it starts right up just as quickly as a normal start.

      I have No clue as to what might be causing this. Only thing I know to do is, next time it does this to put a voltage meter on the battery to see if it's weak. Actually though, because both events the engine ended up starting up like normal that would indicate something other than the batt. Electrically this car is a little odd though. The interior light never comes on when the doors are opened, for years, and then last week it comes on twice when one of the rear doors is opened.
    • By DUBLT
      Looking to purchase a windshield for my ATV, suggestions of what to buy with quality in mind and will fit without doing any modifications. 
  • Similar Tagged Content

    • By Trenton
      Hello. I am a new member as of today. I had a quick question to ask. I recently was driving mt HONDA RANCHER 2004 GPSscape 400 and my display stopped working. I was driving the atv and all of a sudden the speedometer and the service lights went out. Also the lights stopped working. I am still able to shift gears, change from 2wd to 4wd, and can still select if I want EPS or Auto. I have checked my fuse box and have changed a few of them around. It did not change anything. I was wondering if anyone had any idea of what had happend. Thank you for your time- Trenton 
    • By LTZ-Zach
      So i was riding the other day and my quad randomly shut off. It started back up and ran completely fine for a little while and then it started idling terribly.
      I cleaned the carb and changed all the jets and everything except the float due to the rebuild kit not coming with one and it actually runs worse then it did before.
      It will run and idle decent now but when I give it gas it dies.
      Does anybody know what could be wrong?
      I also changed the spark plug and air filter along with the oil and oil filter.
       
    • By Cobra_GT
      i am buying a z400 and am wondering what smooth bore carburetor you guys are running for performance on this quad. Flat or round slide and what size. i would like to get that cv carburetor off of there for performance, thanks. peace.
      ct
    • By Cobra_GT
      What’s up fellows I am looking for some heads for z400 motors or the whole motors themselves. Also I am looking for Keihin FCR carburetors in 39mm and or preferably the 41mm is what I would prefer. The newer the better I hate to price a new casting of that head from the dealer. Please hit me back in the thread or pm me if you can help me. I need to build a motor to beat a Banshee. All offers will be considered. Thanks for your attention in the matter. Peace.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...