Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

2001 Polaris Magnum won't start


Recommended Posts



If I am not mistaken, the solenoid is mounted to the metal battery box. The box acts as a ground to the solenoid mounting bracket. Ensure the area the solenoid is mounted to is clean. Or run a short ground cable from the negative battery terminal to the solenoid bracket. 

 

Link to post
Share on other sites


  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By doublee
      Hi,
      Im replacing head gasket on my 350L because it started leaking water and i think the previous owner did not use correct torque.
      I dont have the service manual so do anyone know what torque to use, anyone know?
    • By rolorox
      I got a 1996 300 king quad 4x4 wondering if a 1998 500 king quad engine will fit and will it hook up to the 300 transmission thanx
    • By doublee
      Hi, i have a polaris 4x6 -89 and im not sure if there might be something wrong with the engine.
      It makes a kind of scrabling sound like when a rod bearing is bad, but i can only hear it when revving quite high, usually bearing fault is heard mostly on low revs.
      Could it be bearings? piston? Or just something loose that is vibrating?
    • By MaxPax
      Hey all. Very good first experience here, got help directly with a lengthy prob.
      KLF300C 1991 with a hydraulic log wagon forwarding firewood...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...