Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

mywifeknowseverythin

Soooooooo,,,,,Its been awhile!!!! Whats new...Hmmmmmm

Recommended Posts



When he turned 16 I gave him the Raptor 700R. We had to basically rebuild the fuel pump, install new injector and new battery. Fired right up!! That POS had been in the garage untouched since 09. I hate that thing. He loves it though. 

IMG_2162[1].JPG

IMG_2155[1].JPG

IMG_2594[1].JPEG

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also,,,,I have spent this past year in the hospital...Something that I have been putting off for 12 yrs finally caught up with me and almost killed me. My large intestine ruptured. Had to have 2 feet removed. Wish I would have had that fixed all those years ago..I feel like a new man. Anyway,,,Non of this is TRIKE RELATED!!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Wow he's got some awesome rides there! I see you have a lift outside, air tools, the works. Is that at your house? Very cool, that's what I need a lift. I can appreciate the cars being in the auto industry with repair and now parts for over 25 years. There are just not enough of the younger generation getting into and rebuilding older cars, so it's great to see. Great photos and tat BTW. 

Glad to hear you are doing well and like a new man! If I remember correctly, you were one of the first that I see with a CanAM spyder, do you still have that and your trike?  You were part of that 3wheeler group also, right? You also had an RZR, right? 

Yeah not trike related, but had to reply because so psyched to see you visit! 😝 Maybe I'll move these into a new topic. 😎

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, mywifeknowseverythin said:

Also,,,,I have spent this past year in the hospital...Something that I have been putting off for 12 yrs finally caught up with me and almost killed me. My large intestine ruptured. Had to have 2 feet removed. Wish I would have had that fixed all those years ago..I feel like a new man. Anyway,,,Non of this is TRIKE RELATED!!!!

 

@mywifeknowseverythin I split the topic and created this new one 😁

You gotta chime in on this one also...:notworthy:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's a great pic with him standing where the engine is supposed to be! That motor is looking good. That's the get Smart car! Pretty cool.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow man. Great pictures. You guys are very hard working. I am impressed by your work.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Adrian Ciotinga
      So I’ve had this quad for the better part of a month, and it’s been hard to start since the day I bought it. Once it warms up it idles just fine and has plenty of power and starts no problem, but cold it takes 20 seconds minimum of straight cranking to start it.
      It’s not really too big of an issue, I’m just curious as to why it takes so long. Earlier today, it took me about 2 minutes of on/off cranking to get it to fire.
      i have attached a video of a cold start to show you what I mean.
      FullSizeRender.mov
    • By Adrian Ciotinga
      Hello,
      I recently picked up an ‘07 KFX 700. All was going well, rode it about 40 miles, when it started bogging at low speeds. If I kept the revs higher, I was just fine. Also, a persistent issue since I picked it up is the fairly difficult start (but it is abnormally cold right now and the quad is jetted for the dunes at summertime).
      Regarding the complete lack of idle, I have to rev it a couple times to get it to idle after starting it, after which it’s 50/50 whether it remains idling. I don’t have low fuel, but all of this began after I rode it pretty hard and the radiator fan kicked in. Might be overheating, just wanted to hear your opinions.
    • By bradley nelson
      Im cool with the police in my area so i can ride on public roads.
    • By Chad Byrne
      1999 350 big bear ran with old carb on it but it leaked and most of the screws on it r stripped from having it spart so much i bought a new carb everything was the same installing it and now it won't start, any ideas
    • By Daniel Gibson
      Working on a bayou 220 that has been ran extremely hard it's whole life. Literally had almost an inch thick dirt/oil covering the motor. Yeah that bad. Surprisingly it runs though. I cleaned the carb and tank multiple times. They're clean enough to eat off of. Readjusted valve lash and set timing. Was about 3 teeth off. It cranks good and runs good only problem is I have to cover the carb intake basically choking the hell out of it for it to start. The com choke works fine. It does this each time I start it regardless of temperature both ambient or motor. Wth? Compression is at 115psi I get 130s if I put a little oil in the piston chamber. Please help. Thanks 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...