Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
ATVNetwork

2019 Kawasaki Kid's ATV Roundup

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By jimybud
      Below is a quote from a response to similar question from yesterday: 
      "Easiest thing to check is trash in the main jet.  if it idles fine, then the idle circuit and low speed jet is clear.  if it bogs off idle that's when it's transitioning to the main jet." 
      I will go ahead and open up the carb and check the main jet, but please respond to this post as if the main jet is squeaky clean.
      Below is my post:
      Only starts and runs on Full chock. 
      Does not matter what position I have my "mixture" screw.   Tried it at zero, 1 turn, 2 turn, up to five turns.  Spent a few hours confirming that the position of the mixture screw does not resolve issue.
      Runs great at idle and if I slowly engage throttle, it will rev up as expected.  But, quick rev up or when I am trying to drive it, it spits and sputters and looses power.
      I also use a propane bottle and did not find any obvious leaks, and the vacuum port is hooked to fuel peacock and I also made sure to simply block the port with my finger to see if that would resolve the issue.
      New Carb (after market), New Coil, Fresh Gas.  No leaks at manifold boot, hot battery.  Good gas flow.    Runs too good to be a valve issue, or cylinder, great compression.
      I can move the choke out a tiny bit, and it will still run, but will still bog down when I try to power it up.
      I also have a 250 trail boss Polaris that I require to run at full choke, but it has power at all throttle potions.
      I suspect it is running rich as the choke is on, but will not run with it off.
      Any details would be appreciated.
    • By Brent Wright
      I've cleaned the carb.still didnt fix.any suggestions?
    • By Gsk1500
      The clutch cover goes on and fits, but the little L chapped arm that has gear slots is concerning me.  It appears it goes to wear the clutch adjust bolts are on the cover. 
      Is there a specific way to tell how it mounts on the gears in relationship with the basket?
      I don't want to deal it up unless it's right 
    • By Brent Wright
      What was the last year of these quads?
    • By Brent Wright
      Is this the same frame as a mojave?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...