Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

Hi guys just wanna say thanks for the add.

Just bought a 1996 350 Big Bear bit rough and ready but bought for a good price

looking forward to picking all your minds 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


I just got an old big bear 350 it needed some tlc but it’s going great now but haven’t really worked it ie pulled a trailer etc but we have an eiger 400 that’s handled everything with ease, and it gets a lot of work with trailers of timber or turf.

we didn’t go bigger as were in the west of Ireland and it’s hard enough getting the 400 out of the bog let alone anything heavier 😂

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a 2001 Yamaha Kodiak 400 I've owned for 17 years. Great bike. Trying to get a service manual for it now.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Chris2018
      I have a 1996 Kawasaki Mojave KSF250. I have no manual on it and it has a no spark issue. If anyone could give me a hand with this or would possibly have a manual would appreciate it. 
    • By John Dunn III
      Just bought a LT 230 anything I should watch for. It runs and drive good. Just don't want no surprises 
    • By Gary Ferguson
      My old Big Bear nearly left me stranded but I managed to limp back to my garage just before it died. Now No Spark. I’ve changed the obvious, inexpensive and easy parts- spark plug & coil without any luck. 
      Ive stripped it down and traced all of the related wiring, checking as many connections as I can but no luck again. 
      Next I pulled the cover and accessed the stator housing to inspect and do some resistance testing to ID a possible short. 
      Here are my readings:
      Source coil- 325 ohms
      Pickup coil- 225
      Can anyone tell me if these are good numbers, and if good, where to go next?
      I assume my next purchase will either be a new stator or CDI, but since neither of these tend to be returnable items I want to be as sure as I can I’m gonna get a resolution to the problem!!
      Thanks,
      Gary in SC
    • By Scott Matthews
      Just picked up a 1989 Big Bear 350 for $250 CAD. Bike was running but lost crank and spark. They've installed a new coil, a couple relays, and installed a Ford starter solenoid in place of the original. Now it cranks but has no spark so they sold it to me. Does anyone have a wiring diagram for this bike so I can test some wiring. Also any ideas as to direction to head would be nice. Lots of things have been hacked together so I know it probably wont be to easy. The ignition switch was replaced with a toggle switch, I already mentioned the Ford solenoid which 1 of the small wires was not re-installed, and a diode or something was removed from the oil temp sensor wire. I'm sure I will find more so a diagram would be amazing.
    • By crochet homemade
      I have bought a 1996 suzuki king quad 300 and I have noticed that it smokes but I have put oil in it and plenty of gas had to fix shifter bc the nuts and bolts came out somewhere. I have had to replace the wire for the starter but now when I try to start it it wont idle at all and when it does run it smokes really bad like a whitish blue I guess, and it likes to stall a lot. So anybody can help me out please and thank you

      10000000_310855426253462_714534016610467840_n.mp4
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...