Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

mothrottle

Polaris quality

Recommended Posts

Purchased a 2017 Sportsman 450 HO in Sept, 2017. Rode it till its first oil change came due. Winterized it, trickle charge on it. Turned key in April 2018 and its dead. No click. Dead. Onboard voltmeter read 11.7 V. Replaced battery. Turned key. Nothing. Turns out the starter solenoid was bad. In 2months of use. and four months of storage. Warranty expired at 6 mos. Onboard voltmeter read 11.7 V on the new battery too. So, Polaris  supplies an inaccurate voltmeter and poor quality solenoids. Honda here I come.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Ajmboy
      View File 2018 Textron Off Road Alterra 500 Service Manual
      2018 Textron Off Road Alterra 500 Service Manual
      Submitter Ajmboy Submitted 12/16/2018 Category Textron Off Road ATV  
    • By Tim Orr
      Installed new battery was told that’s what was wrong when hit start button I hear 1 click then nothing?  Can the battery just not have enough amps to crank the starter the first time ? I trickle charged it overnight thought it was enough!
    • By marcus23934
      I just bought a 99 sportsman 335. did some work to it got it running good my question is when I put a battery in it the atv starts and idles great once I give it gas it just spits and cuts out and will not ever clear up  thing is if I take the battery terminal off while its running it runs fine and no problem at all  could anyone help me out with what the deal is 
    • By Flipper Tiffany Roper Jones
      All I have been through everything. Bought brand new.
      Throttle safety switch 
      Cam and rockers
      ECM
      Carborator
      Stator
      Fuel safety switch 
      Battery
      Everything every forum has spoken of I've bought sealed airbox completely tight unplugged black wire on trans. I have literally done everything in the book.Checked oil today full of gas anyone no anything what might b wrong. Next I'm taking head off and making sure valves seat any ideas.
    • By bradleyheathhays
      I have an '02 Taurus with 85k miles on her that I just bought.  Today when I was checking something under the hood I noticed this metal line cold and dripping with water...
       

       
      I had the air on but turned to the position of arrows pointing out of the dash and floor vents only.  The defrost or a/c function was not selected.  It seems to be doing it consistently.  I haven't traced all the parts of this car's a/c system yet but I don't know of anything else under a hood that turns cold and sweats.  Why would my compressor be working when it's not selected?  What tests should I run?
       
       
       
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...