Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

moosejaa

New ATV owner from WNY

Recommended Posts

Just bought my first ATV and came across this site/forum.

 

Small issue though. I'm registered through Tapatalk but it doesn't recognize my email on the actual site. Recognizes my username though.

Can't reset my password and can't register. Contacted the admins but no response yet.

 

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Thanks for reporting this, I will send you a PM.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the group, great group of very knowledgeable guys here 

Airborne 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

welcome to the group I am  originally from wny as well.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By KJINTF
      Been slow in starting up, in the recent past it would start up in <1/2 second of the button press with a snap. Now it takes several seconds of cranking to get going. Once going runs as it always did. Replaced the plug no change. Battery is good.
      Before I tear it apart and look things over was hoping others might have had the same experience and have a quick fix for me
      Thanks in advance for any and all suggestions to get this old machine starting quickly again as it has for 20 years.  
    • By mrfartsalot
      i have a 2001 suzuki quadmaster 500 4x4 that the primary cvt clutch is rusted on any ideas on how to get it off i want to try to reuse it if possible.
    • By joseph
      my atv will start right up will idle fine soon as i try to throttle up engine dies,i have changed gas,new fuel pump and lines great compression 188 lbs.new coil new spark plug adjusted valves dont know what to do also rebuilt carb,any help wanted
    • By Matt John
      Charging issue?
      I have a 2017 Polaris Sportsman 570 EFI. Yesterday, I start the machine and it says low power (10.6-10.8). This machine is on its second battery. This is a new AGM battery with 50cca more than stock.
      Should I look at the regulator or stator?
      Thanks!!!
    • By Derrick Lenz
      So I bought a brand new carb that was set and everything. Put it all together and it runs and idles good. The downside is the bottom of the bowl is leaking fuel not a small leak either. I bought one previous and it was a cheap one and it leaked as well so I figured I'd spend the money and by an OEM one and it still leaks. Should I send it into the mechanic and have them adjust the float? I mean for a new carb I was kinda disappointed. Any help would be great! Thanks in advance.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...