Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

afa913

Need used stock pipe for a Honda 400ex

Recommended Posts

Anyone know a place i can find a used stock pipe for a 400ex?  I would love to find a take off

Share this post


Link to post
Share on other sites


Look on eBay.  It will be a used pipe but most likely in good shape.  I’ve picked up a few used exhaust pipes, silencers etc. factory parts that bolted right up.  Just make sure of the year and keyword used.  

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would agree with @Frank Angerano, look on ebay for used.

I changed your topic title to be more descriptive of what you are looking for on your Honda 400ex.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By StolenATV
      Met with this guy to sell the unit. He was looking the unit over while sitting on it and next thing happened he took off on it right in front of me. I had my wife and kids with me and our hearts sank. The rear tires are very easily spotted by having a large yellow W for the brand Bkt
      The post 2005 400ex appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By Seymore
      I made my intro about a QuadRunner I was working on and found a multitude of problems. Most I fixed, but I'm thinking that I'll be making more trips to see the 90' LT-250/4WD. Age and needing regular attention is the reason. The owner, NOT being mechanically inclined, adds into the equation.
      So, I deliver it and was offered, as payment, a 95' LT-250/4WD, with paper. It didn't run and had been sitting outside for last 12+ months. It was (basically) all there. This happened Saturday and this "Barn Find" came home to live out it's final years (I suspect).

       
      Today I finally found time to look at her. Not a pretty sight. Rough life, many hrs....... MANY! Only 2399mi, but the speedo is disco'd. I just want to know if this will be worth pursuing. First things first, a really good cleaning. I hate working on dirty vehicles.

      The battery actually took and held a charge! The carb was pulled, cleaned and the tank drained. Found a broken orange wire, dangling loose, near the carb. It was hot when the key was on and ended up connecting to a 10A fuse block. Well, I wonder why it didn't run???? Hmmmmmmmmmmmmm! 
      Carb back on, fresh non-eth fuel, had to remove the air filter for this test (needs replacement), sprayed a little ether..... hit the starter, fired and died. Third time's a charm, she runs. I'll be going thru things as I can and questions will follow, in this thread.
       
      WOOHOO!!!
    • By Wali
      I was riding my 400ex one day and when i shut it off to put it in the garage i tried to start it put again to drive it into the garge and it wouldnt start.I put a compression tester on it and its like 30 psi with out throttle and 0 psi WITH THROTTLE.
      when i put my finger over the hole it fell likes its pulling my finger in more then its pushing it out 
       
      Has good spark.When i took it into the shop the said it had 1oz of oil in it and a tiny pit of metal shaving(TINY BIT LIKE 30 flakes)
      When i try to pull start (push start/roll start) it made a not normal sound  and wouldnt stay running.
      If my bottom end is blow why would it still turn over fine,
      Are my valves siezed or not working properly 
      or is my timing off causeing valves to not open in correct order with fire 
      PLEASE HELP all help is appreciated 
    • By 06kfx440
      I have permission to ride 60+ acres that vary in technical aspects. Let's make something happen. We have off street parking and it's a ton of fun.
       
      Sent from my SM-N920V using Tapatalk
       
       
    • By David Mills
      Where is the best place to ride in nc
  • Similar Tagged Content

    • By Wali
      I was riding my 400ex one day and when i shut it off to put it in the garage i tried to start it put again to drive it into the garge and it wouldnt start.I put a compression tester on it and its like 30 psi with out throttle and 0 psi WITH THROTTLE.
      when i put my finger over the hole it fell likes its pulling my finger in more then its pushing it out 
       
      Has good spark.When i took it into the shop the said it had 1oz of oil in it and a tiny pit of metal shaving(TINY BIT LIKE 30 flakes)
      When i try to pull start (push start/roll start) it made a not normal sound  and wouldnt stay running.
      If my bottom end is blow why would it still turn over fine,
      Are my valves siezed or not working properly 
      or is my timing off causeing valves to not open in correct order with fire 
      PLEASE HELP all help is appreciated 
    • By Coral Breding
      I loosened the allen bolts on the carrier and when I went to put my driver in the alot to pull back and tighten the chain, I noticed the holes were facing the front of the bike. I tried to slide a driver in and tighten the chain but the thing would not budge. I nearly ripped the tip off the driver in the slot. Any suggestions? 


    • By afa913
      Am i better off to just replace the bearings or buy the whole carrier?
    • By Jordan Alexander
      The title is for attention. I’m prepping my cylinder head off of an unknown year 400ex to install on my quad. And I’m examining it and there’s literally a Jewish start( Star of David) protruding from the metal on the camshaft side of the head. It’s not imprinted or etched/ engraved. It’s coming out of the metal. DOES ANYONE HAVE INFORMATION ON WHY ITS THERE??? I’ve attached a picture 

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...