Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Mike Foreman

New to Quads and lovin it!

Recommended Posts

Seems like ignition switch is bad.  Banged on it and lights come on but not enough juice to turn it over but I have lights.  Then comes in and out.  

Share this post


Link to post
Share on other sites


yeah man, totally cracking it open this morning... it's a combo - lights, starter horn. haven't found any substitutes yet.. unless you know of a genric for it -0455150 is the PN...

Share this post


Link to post
Share on other sites


That’s a good idea.   The relays go bad over time.   That is a newer bike so I’m a little surprised but anything’s possable.   

Ignition switches go bad all the time.  Especially when they are in bad locations.    Polaris was putting them on the right side of the bike in front of the gas tank. Not sure on the outlaw but could be just wet and oxidized inside.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/6/2018 at 9:30 PM, Mike Foreman said:

imageproxy.php?img=&key=01ee6617cc17ea3cimageproxy.php?img=&key=01ee6617cc17ea3cimageproxy.php?img=&key=01ee6617cc17ea3ccurrent state. Don’t see any safety switches on the parts breakdown for this model. imageproxy.php?img=&key=01ee6617cc17ea3c

FE95B307-619E-4790-9A12-5F156FC450B7.jpeg

855CA5B1-733F-4C15-BC93-DBD7F2A8E9D7.jpeg

1FF25FBA-BB64-4D66-9187-B1849DD5CFB9.jpeg

D39659F6-F1BF-4595-A89D-0F307FCCF9FC.jpeg

2725A02F-461E-40C2-A97D-6802EC2E81D9.jpeg

06C254D5-094A-4DE0-933F-7BE87D9A0A2D.jpeg

looks like a really fun bike!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need to close this thread! 

So I had two issues- one was a dead cell and the other was the kill switch.  Replaced battery  and swapped out the switch for a 7.99 autozone waterproof switch.   Sodiered it back and glued it to the original plastic. Works great again.   Also swapped all brake shoes out and it stops again but the rear brakes on this Polaris really blow.  

ECCE26E4-97C0-4841-AFB9-B9E01063A988.jpeg

D0FCB803-6BC3-4BB7-AAAB-54AFAC7E64FA.jpeg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


I'm not new to quads but new to this site.  Its a great thing having a love for ATV's.  Hopefully you got everything running.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Krzysztof kop
      hello maybe some of you had a problem with the voltage regulator?  my polaris sportsmam 850 2010 is losing charging.  And once it loads too high.  I am thinking about the regular change 4012678 from the newer mofset 4014856 4016868
    • By Ajmboy
      Disconnected the plow yesterday on my 2004 Yamaha Grizzly 660 and am getting ready to do some riding yesterday and the battery went weak, Starter cranked a few times but week. Put my trickle charger on that I bought and went to the garage today to start it up, but the starter is just spinning and not engaging. The solenoid is clicking. The pull start sucks and is hard to pull (never use it and need to look into that). Quick video of the starter spinning. Could it be the starter or  the starter clutch one-way bearing? I guess I need to take the cover off to see what's going on.

      2004 Yamaha Grizzly 660 Starter Spinning.mp4
    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By Dee Morris
      I bought my big bear in 2009, never had a bit of problem with it until last year. It quit starting but still would click when I tried to start it. I replaced the solenoid, the cdi module ( it was burned on one corner) and this year replaced the battery. I have all lights but still will not start and I do not have the clicking when I try to start it. Can anyone give me any ideas what to try next? I haven't had any luck finding videos about the 2008 Big Bear. I'm trying to avoid the expense of sending it to the shop. 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...