Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Josh Cornelius

96 big bear 4x4 no neutral light

Recommended Posts

I’m not so sure about that.  Where did you look. Not saying your not wrong but I have an 82 and 85 machines .They have stamped vins 

Share this post


Link to post
Share on other sites


I looked in the same spot as the big bear.. on the left side of the frame right around the back of the front tire.. that's where I was told they all were..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am surprised. Some of the older machines had riveted on tags. Keep lookijg I have a feeling you will find it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

the bike should be somewhere in the middle to late 90's.. a youtube video I watched is what told me about the ink stamp on the frame.. but maybe I'll get lucky..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post a pic of the bike of you can.  I’m interested in seeing if we can identify it. 

I bet your anxious on the new parts to come for the other bike.   I always hate waiting for parts. 

Share this post


Link to post
Share on other sites


aight.. it'll be a bit, I'm at work till 7 so it'll be dark but I should be able to get enough light on it.. this specific model the bodies were the same on the Timberwolves, bear trackers and wolverines.. but if I'm not mistaken, bear trackers only came in 2wd, this bike is 4wd so that should rule out bear trackers.. I hope.. lol.. and yes, waiting on parts sucks but well worth it.. if I'm off and I know the parts will be in, I sit outside and wait on the mail lady antsy as hell.. lol

Edited by Josh Cornelius
posted twice for some reason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I have a bear tracker.   Great bike but only 2x4.  Ok brother keep at it and keep us posted.  

Be safe.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

now, let's play "name that ATV"
.. lol.. it was spray painted blue, that is not the original color, I believe it was red.

20190209_191624.jpg

20190209_191642.jpg

20190209_191653.jpg

20190209_191710.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


Wowwwwwwee that’s great.  Looks exactly like my bear tracker. But I don’t know if they make that in a 4x4. The 350   That’s a nice set of projects.   Do you have all the parts? plastics racks etc ? And more importantly the manuals ? I’m hoping you have everything and seeing them come back together will be cool and also rewarding.  

Do you have a budget in mind or a spending limit ? eBay  will be a big help on some used parts for whatever your missing. 

Good luck and any questions you might have I’m sure myself as well as many others here at Quadcrazy can help you out.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't believe they made the bear tracker in 4x4.. but the bear tracker, timberwolf and wolverine of these models were identical.. and it was several years they all looked identical.. that's why it's so hard to tell what it is or the year model.. and yes, both bikes are complete except the mystery bike is missing the pull cord assembly and if the big bear had a factory winch, it's missing but if it didn't come with a winch then it's 100% complete.. no manuals for the big bear, but haven't checked the mystery bike yet.. I'm gonna go out on a limb tho and say it's gone.. lol.. but I'm gonna get new ones for both.. and it's gonna be very awesome seeing them revived considering they haven't been ran in close to 9 years.. they've just been sitting up in a grassy tomb.. as far as a budget, I didn't really wanna be over 1500 to 2000 because if I ever decided to sell them, that's about all I would get out of them.. but considering I got both together for 200 bucks, I should be well under that mark.. and I always use eBay for just about everything.. that's where I've gotten all the parts for the bear so far and found the hotshot performance cdi for it.. thanks, and hopefully I can be of help to yall one day and return the favor..

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Steve Howard
      Ran find shut down the quad next day would start and idle when you try to accelerate it would start popping through the carb got a rebuild kit soaked it in chem clean after break down for 12 hours on slow vibrate reassembled and adjusted per manual still the same thing any help would be really appreciated thanks and happy ridding  
    • By BuckBilly
      Good morning to all !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Let's see if we can make this a daily event.
    • By dirtybear00
      Hi guys I am new here. Not new to ATV s. I have a 2000 Yamaha big bear foot shift with no spark Looking for manual to down load any tips on where to find one or links be great thanks from Canada  
    • By Coyote251
      View File 2000 Yamaha Big Bear YFM400 Owners Manual
      This manual contains all information for owners of this vehicle including operational directions, safety and maintenance procedures
      Submitter Coyote251 Submitted 03/22/2018 Category Yamaha ATV  
    • By AFricks88
      It will not turn over with starter and will not fire while pulling pull start.
       
      The only thing that Ive tested that didnt test correct is the kill switch I read on another forum to test black and Black/white wire for continuity when in off position I did and it shows continuity like it should. Then when you slide it to run it should be open and show no continuity which mine still shows it while in the run position. So I unplugged the CDI just for sakes of doing it and the kill switch then tests correct. So where should I test next without unplugging CDI?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...