Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

suitablesubstitute

New member from socal

Recommended Posts

I have three quads :

1997 Yamaha wolvernie 350 

2005 yamaha 125 grizzly

2007 Polaris trailblazer 250

New to the la area and am needing to get these these so I can ride.  Any help would be appreciated.

 

Thanks,

 

AD

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By dany desbiens
      Hello i have a Polaris 2003 sportsman 600 Polaris Sportsman OEM Gauge Speedo Speedometer Display Dash Cluster 3280425 the speedo is not working no 4*4 i can find nothing can i put a speedo 2004Speedometer Gauge Speedo
      3280431 04-08 Sportsman if it will work
    • By Arizona
      So few months ago I acquired a 01 Explorer 4x4 (think its a 350 but not sure) 
      Anyway the owner said it started reving very high, shut the key off and still kept running 
      until finally he shut off fuel and it finally died. During the run away he said the exhaust got 
      red hot and has melted plastics to prove it. Said some thing flew out the tail pipe, I kinda figured
      it was the top of the piston. Anyway finally got around to looking at it (have a lot of other projects in the works)
      and checked the compression, Shows about 40 psi. Can hear air coming out the carb while rotating the motor over. 
      Gonna pull it apart eventually, don't hear any noises or binding in the stroke, You think the piston came apart? 
      any horror stories of these and is it worth my effort and money? Don't really have any money in it yet. Thoughts? Az


    • By Bruce Sawyer
      1987 YFM350FWTB 350 4x4 Big Bear when going uphill will sometimes act like the clutch realeases then re-engauge all at once.
      Seems to maybe be little more often if the engine is at about 1/2 throttle instead of at lower rpms.
      I have the Factory Service manual and checked the external clutch adjustment screw as ok and the H/L/reverse shifter lever linkage as adjusted correctly. It appears to be maybe a internal (inside the case) clutch issue or ??
      This is the type Big Bear that has the manual shift lever on the left front fender and has the manual foot shifter lever with 5 speeds forward.
      Can someone tell me how the primary and secondary clutch operates? 
      I assume one is mechanical and one is centrifugal. (what I'm asking is one clutch for the higher rpms and one for the lower rpms or ???. (the clutch appears to only momentarily release at the higher rpms is why I ask. The cycle has about 3000 miles of low speed through the brush hunting and has been well maintained, oil changed, etc and no deep water or mud useage.
      Anyone been into a similar issue with the big Bear ATV????
    • By bodon
      I have a 2011 850 Sportsman.  Has been absolutely trouble free except for 1 thing. I am on my 4th. ignition switch. I don't know if it's that they are all chinese junk or what.  It gets to a point  when you turn the key and it will act like the battery is going bad. Cranks real slow or not at all. Put a new switch in and its fine. New one will last 1 1/2 - 2 years and its junk. I've had the Polaris brand and after market. As a matter of fact the original one lasted the lest amount of time.  Other than that it's been a perfect machine . No electrical problems. No battery problems. Just curious if anyone else has had the same issue.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...