Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Gilbey

2007 Sunl ATV Transmission question

Recommended Posts

Posted (edited)

Anyone have any good ideas to clean the gear position sensor on 2007 250 Sunl atv? Getting some false readings that it is in

neutral...

Edited by Gilbey

Share this post


Link to post
Share on other sites


I would use MAF sensor cleaner as its less abrasive, safe for plastic. Its similar to electrical cleaner. Something like:

Mass Airflow Cleaner

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great idea as I have some in garage..Ajmboy your a genius.................thx for the input

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Gilbey said:

Great idea as I have some in garage..Ajmboy your a genius.................thx for the input

Anytime! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Locke DoBay
      Hello I'm new here and not sure on where this should be posted but here goes. I have a 2007 Kawasaki 360 4x4, it started to make a small knocking sound and few weeks ago. I checked all the normal things and didn't find anything. I just used it around the house as my yard machine, no real heavy loads or stress on it. And it ran fine with no problems. Well one day I went to roll my yard with my roller that i filled with sand. It put the 4wheeler under a load for the first time, well it ran fine for about 20 mins then i stopped to do something and it started but there was nothing there. It would not rev up enough to engage the belt drive and the knock got a lot louder. Sounds like the knock is coming from the top end. And ideas in where to start. I have worked on some stuff and mechanically inclined just never tore into an engine before.
    • By 87tecate4
      View File 2007-2009 Suzuki KingQuad LT-A450X Service Manual
      Suzuki KingQuad LT-A450X 2007-2009 Service Manual
      Submitter 87tecate4 Submitted 07/14/2018 Category Suzuki ATV  
    • By Alex Lee
      Im having a problem getting the left side of my engine case apart so i can fix my starter gear issue .can anyone share some guidance i have all bolts that i know or havent managed to remove hi lo shifter 
    • By Kristpj
      I know this tooic has been addressed by many, I’ve looked through many forums and pages. I did not find anything like the problem i have.
      I have a 2007 Kingquad 450. I have a new fully charged battery. When i turn the key, the dash flashes and seems to struggle before getting fully lite. We can hear a small relay near the computer clicking, i think it is the fuel pump relay. When i turn off the engine kill switch and press the starting button relays click and all the power shuts off, i turn the key off, engine kill switch then start over, power is there. Atv will start with pull start, but not elextricly. if i try to use my winch, all power cuts and engine dies. 
       
      Can anyone tell me what it may be? or has anyone fsced an issue like this before?
    • By FlyingJBIRD
      I've bought a used 2007 Polaris Phoenix 200... it's in pretty good shape... but after it starts, warms up, a few minutes of my son riding around yard it will die... it refuses to start back until the next day, then same thing again... I've seen this is a problem but haven't found any real answers... my son is driving me crazy to get him back riding... any help is greatly appreciated...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...