Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

Ok so I bought this quad for $275 and the owner(a woman) told me that the atv was having some issues so her husband started messing around with the wire harness and started guessing and cutting wires then the son decided to tag along and the harness became history(garbage) so I asked where did they buy the new harness it came with,because this ATV's engine is watercooled and has sensors in the radiator and engine,The stator has 3 yellow wires a blue/white stripe and green, a link to a wire diagram would help too tanks....0597ba2efa2e44643dcdb11063fefcbb.jpg65c54761df54361a504b07bcb5991310.jpg607fdee7cb11a7534be2c60d13a70d4c.jpg3d7debb08a9f639e8996904a8975dd8c.jpg

 

Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites




39 minutes ago, Frank Angerano said:

?

 

39 minutes ago, Frank Angerano said:

?

The stator wires are 2 in the same plug 1 green(ground) the other one blue/whitestripe center of wire then 3 in separate plug all 3 are yellow and it has another plug with 6 wires but thats the gear sensor this quad is manual transmission reverse,neutral,1,2,3,4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Google up shineray 250cc water cooled engine and it'll pop up but finding harnesses is hard,the guy threw away the original harness,and this quad has a temp sensor I think because the radiator has one and the other one is attached to the engine,the husband bought a harness of Ebay or Amazon  and its not even close so that's why he gave up,and when I opened the carburetor on this!!!!! OMG Jets were all gummed up BAD!!!! and he told me I was having trouble getting to fire up,using cheap gas it'll do it,it says 93 octane to be used with the Rapidity 250cc atv

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hate these types of bikes but always like to help a member.  

As far as carb tare it apart and clean it good   There is a thread that is posted on the forum for doing that properly  

Take a look at this link. It has the harness I believe for your machine.  Scroll through the pics and see how it matches up with your colors and plugs.  

Long shot but might be the right one.  

https://www.aliexpress.com/item/32869216579.html

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
I hate these types of bikes but always like to help a member.  
As far as carb tare it apart and clean it good   There is a thread that is posted on the forum for doing that properly  
Take a look at this link. It has the harness I believe for your machine.  Scroll through the pics and see how it matches up with your colors and plugs.  
Long shot but might be the right one.  
https://www.aliexpress.com/item/32869216579.html
Yeah that's very very close,I can see the blu wire,green,and yellow the ones,good research,thanks,I also been doing an extensive research on this and found one as well,the site is from the other side of the world its called UD-spareparts.com and I found one machine very similar and same engine which is what I'm more interested,because the other plugs that change is for lights,blinkers,so on and so forth,but the engine plugs are the same,I ordered it when it arrives and if by any chance don't fit,then I will try this one,I thought the harness would be more expensive,but bottom line is it's still a Chinese atv because they look nice,we have a saying in Puerto Rico,"It doesn't matter how precious you dress up a monkey,because it'll always be a monkey " this may look nice atv but they rust up hust as quick as the little ones!!! Frank my Atv brother THANK YOU VERY MUCH FOR ALWAYS HELPING OUT!!!!

Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Your very welcome. Keep us posted on your progress.  
Yes sir I will keep you's posted,the Yamaha Raptor660r is still a project,still buying parts,$$$$that's the problem they're expensive,but so far I have stage 2 hotcams,Stage 1 through 7 DJ for carb,big bore kit,but buying cp carillo piston 102mm 11:1 comp,gaskets and other little things, but many more parts to buy still...

Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

That’s some good stuff.  This can be an expensive hobby and some bike manufacturers and there parts are more expensive then others.  We all have our priorities as well when it comes to spending. 

They say money talks! All mine says is good bye! 😂

As long as you don’t mind waiting for parts and buying little by little I feel things turn out better anyway.  It also gives you more time to clean, paint and sort things out better. 

Good luck brother! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By DUBLT
      Looking to purchase a windshield for my ATV, suggestions of what to buy with quality in mind and will fit without doing any modifications. 
    • By Ted Aregi
      I've got a king quad 750cc has anyone converted the fuel pump relay to a stronger fuel pump relay on there king quad?
    • By josephnbl91
      My four wheeler when i first got it seemed like it was very slow when i first got it and it had no throttle response so i replaced the belt and cleaned all of the rollers thinking that would solve the problem from what i read on the forums. well it turned out that it wasnt. so i went to the next thing i took out the injector to check it out and i seen that there was a tiny bit of debree in it so i cleaned it and it seemed to improve a little bit. but still did not solve the problem. i later found out how to find the trouble codes out from the lcd screen using a paper clip on the diagnostic port and it showed the code which stood for no codes C00. i also forgot to mention that the throttle position censor is working perfect. before i started all of this the four wheeler ran just not to its potential. after my friend and i did the trouble code test the bike wouldnt even start anymore and the injector would spray for a few seconds for the start up then it stops and the fuel injection light comes on and blinks. the four wheeler wouldnt start anymore. i took it over to the local shop and they hooked it up to the computer to see if there was any codes and it still showed it was free of codes. they hooked it up to the fuel pressure gauge and we found that it was making 22 pounds and it should be making around 43. i then bought a new fuel pump and put it in. it now starts and runs for a few seconds and then it stalls out and the fuel injection light comes on again. which then leads me to think it is the ecu now but i want to be sure before i invest around $500 more into it. any opinions on whether or not anyone thinks this is the problem or if they have had a similar problem before would be really appreciated. sorry for writing a novel and not spelling very well. also i forgot to put the year in the title it is a 2007
    • By quadtech62
      I have a 02 Warrior i am trying to build a wiring harness i have looked in the manual and  i am confused... the pick up has 2 wires.  W/R W/G The source rotation coil has 2 wires. One is Red other is white/blue. The manual shows the  the white and blue wire connected to the w/g  right after the stator... so why is these 2 wires connected?  Does not show w/b wire at cdi 
      i have looked at many options with no luck if someone has a 2002-2004 warrior and can take a pic of the wires and location at cdi i would really appreciate it. Thanks
    • By My kiwi shed
      Hi there everyone. Just seeing if there is advice on a problem I have before I start digging too deep. 
      I recently bought this creally nice 2004 King quad ltf300 with only 2400km..
      Everything things works great except when engaged into 4wd or diff lock it has a clicking noise ( sounds like broken teeth etc) are the front diffs known to blow?  Or the transfer from engine?
      I am yet to test on some loose ground to see if I'm getting drive at front .
      I will be driving in to find problem in next few weeks but thought I'd see if anyone might know what it is first. Cheers


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...