Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Brian Simmons

2007 Honda trx 450er

Recommended Posts

A buddy of mine . had a friend redo his top end . It was running great  . then it like locked up  but then it started again !!! then it seemed like it locked up again ??? Could he have done something wrong  ??? Could it be bad ??? Please let me know what you think it could be ??? Please help !!! i want to know how much it will cost to fix or if he should part it out ???

PLEASE HELP !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites


What do you mean specifically by locked up?  If the motor truly locked up it would be pretty unlikely to run again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Mike Hooper
      Hi everyone! I'm from New Zealand, and doing up a Suzuki Lt50 for the kids. This is the first bike I've ever worked on, and it's currently not running. Hoping that both Google and this forum will get me through! Haha

    • By 06kfx440
      So my friend was riding this and all 4 wheels locked up and had to be slid out of the woods. We put it on the trailer and and left it alone thinking it was ice.
       
      So he drove home and as we drug it off the trailer “snap!” Started rolling again. I told him to leave it since it’s rolling and we can figure it out
       
      I’m not close to the machine to try things or even work on it. Buy anyone have an idea. I was thinking ice like mentioned. But nothing was leaking to indicate a broken case or seal. And the fact it rolled just by bouncing on the trailer. Very confused
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By bradleyheathhays
      I have an '02 Taurus with 85k miles on her that I just bought.  Today when I was checking something under the hood I noticed this metal line cold and dripping with water...
       

       
      I had the air on but turned to the position of arrows pointing out of the dash and floor vents only.  The defrost or a/c function was not selected.  It seems to be doing it consistently.  I haven't traced all the parts of this car's a/c system yet but I don't know of anything else under a hood that turns cold and sweats.  Why would my compressor be working when it's not selected?  What tests should I run?
       
       
       
       
    • By Cj Winds
      I have a 2000 Polaris Xplorer with the 250 two stroke motor
      It does not want to start with the electric start, the motor cranks fast, the battery is good, and there is good spark when cranking. The engine starts perfect when using the pull cord, it even starts if I pull the cord slowly and starts with one pull. The engine idles smoothly once started. My wife says she needs the electric start to work.
       
    • By lanow
      Hi Everyone,
      I am new to this forum and hope that someone out there can help me, I have an early Suzuki King Quad 300 (280cc) which starts intstantly every time but at about half revs or there abouts it starts spluttering and will not rev any higher, this fault is present whether choke is applied or not, some one suggested that silencer maybe be clogged so removed baffle but no improvement have removed carb and stripped 3 times but still no joy.
      Any ideas would be most welcome.
      Cheers Rob
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...