Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

Hello! I recently bought for 2003 Suzuki EIGER 400.  I will be bringing it home to my farm, next weekend. Happy New Year to everyone!

Share this post


Link to post
Share on other sites




Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Venom
      Hi All,
      I did a total restoration on a 2003 Yamaha Raptor 80. Rebuilt the engine and tranny.. Started it up today and it runs great. Took it for a ride and the transmission worked perfectly. Adjusted the carb a little more and went for another ride. It ran awesome, pulled into the workshop shifted into neutral ( Neutral light came on) and shut off the bike. went to roll it and noticed she would not roll. Turned on the key and neutral light was on... After some troubleshooting I found that she is in first gear with the neutral light on and will not shift into neutral... It seems to up shift fine into 2nd and 3rd and then back down to 1st. I am hoping somebody can shed some light on what is happening... Thanks for any help...

    • By Frank Angerano
      So i took a road trip today to look at a Suzuki Eiger! 2006 in perfect condition other then the fact it starts for 30 seconds and shuts down.  
      Its been sitting for about a year in a shed. 
      It has a plow and a winch included!!!
      Got it for a really good price and all looks good so far.  
       
      Stay tuned.  





    • By dany desbiens
      Hello i have a Polaris 2003 sportsman 600 Polaris Sportsman OEM Gauge Speedo Speedometer Display Dash Cluster 3280425 the speedo is not working no 4*4 i can find nothing can i put a speedo 2004Speedometer Gauge Speedo
      3280431 04-08 Sportsman if it will work
    • By John Dunn III
      Just bought a LT 230 anything I should watch for. It runs and drive good. Just don't want no surprises 
    • By William Edwards
      Hello,
      I'm new to the site.  My son and I have decided to bring back our old quad from the dead.  Does anyone know where we can purchase a cylinder kit for it.  I think it's a 1986, but will have to check the VIN to be sure.
      The last time it ran, it was tapping and smoking pretty bad.
      Any help would be appreciated.
      Thanks!
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...