zacdog

I need some help!!!

11 posts in this topic

We just got a Polaris 500 Predator yesterday, and today it started missing really bad, and there was a significant amount of oil in the air filter box. No smoke is coming out of the exhaust. Please help as to what you think it might be!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.


wheelies?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

u did brake the motor in right??

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

It's an '04, so the motor is broken in. Any idea what it could be?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

My first thought was rings but if it's not smoking or blowing oil out the exhaust. I'm stumped.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

I have no Idea what these bikes are......

Soooo,,,,Answerer some questions for me first....

2 or 4 Stroke.....????

Stock Air Filter?????

What Color is the oil???

What is your Idea of Significant????

Was the Plug Fouled at all???

Is there a Breather in your Air box that is plugged?????

Did you Ride any Prolonged Wheelies???

Was it Stored on the ASS END????

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

OK, we found out what it was...We need a new air filter:confused: We ran it without it for a few minutes up the road without the air filter, and it ran like a scalded dog, which is more like it.:yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

What Filter are you runnin??????

Stock Foam???? Uni,,,,K&N????

What color was the Oil in the Box?????

Did you figure out what the oil was????

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Hey guys, sorry it took so long to respond. It was a stock filter, but now we have a K&N. The oil in the airbox was because the motor oil was over full, and the overflow tube goes to the airbox. Thanks for all the comments anyway!:wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Glad you got it all figured out!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Glad it was an easy fix!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.