Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV or UTV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Winch attachment on 94 Kawasaki KFL 400


Recommended Posts

Has anyone ever attached a winch to the KFL 400, and if so how did you go about it the way the frame is configured??? I was going to attempt to attach a winch but seem to have a problem do to the frame configuration. Any ideas or suggestions from past experiences?

Link to post
Share on other sites


You really can't mount one on that machine that doesn't stick out the front.  Either have to fab something like the one below I grabbed off the interwebs or pick up a cheap winch mount plate from Harbor Freight and make it work.  If you were just lifting a snow plow though, top mount to the rack would work fine as the plow isn't really heavy enough to damage the rack.  I sure wouldn't try to pull it out of the mud with a top rack mount winch though!

 

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/537/huYEcY.jpg

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Ed Morris
      I have a 2001 Quadmaster. Bought it from the original Owner. Its in Excellent condition for a 2001. The guy said there was a carb problem when I bought it. It seems like it is not getting fuel. I took off the tank, cleaned it, replaced the gas with fresh Gas, Installed a New Gas Valve. Then rebuilt the carb with a Carb Kit. Started it up and same damn thing, seems like its starving for gas. It will also backfire out the exhaust while trying to accelerate. Now the weird part. I started it the other day and it ran great. We went for a ride and it ran as if nothing was wrong with it. Started it the next day and back to running crappy again. I was like WTF !!! ... Anyone have any ideas of what the problem could be?
    • By Airborne
      Hey guys ,i changed over last year from the standard “ hand lever system ,to swapping over to a winch pully set up for my plowing , 
      i have a moose plow,and installed a pulley system on the plow to be raised and lowered with my winch , it works fine but im curiouse if others use a system like this ? It seems like i just do not get enough lift heaight from this setup , it may be how i have it set up ,i dont know ,i would love to see other members setups ,to compare to mine , much appreciated guys 
      thank you.  
    • By JimandJacki Cariolano
      Hello to the group, I am working on a 96 timber wolf. Runs great until it gets good and warm then starts missing and puffs smoke and dies. Plug then is black and sooty. Clean plug and let it cool and then it runs fine again until it gets warm. Engine has decent compression, carb it clean. What am I missing?
    • By Brent Wright
      Is this the same frame as a mojave?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...