Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

:yes: We got it yesterday, snapped it in place of the stock CDI, and took 'er for a test drive. Got it past the max speed it used to get up to (42 mph) in no time at all, can't wait to see how fast she'll really go now! She should do great in the dunes this weekend!!!!! :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites


i thought the performance chip and the CDI were two diff things?

Hmmmm, I don't know the lingo too well, you may be right, TB....

BOT? Can you answer this?????

:confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Scott Sirr
      I need to figure out how to clean/fix or replace my neutral switch assembly On my 2008 Yamaha big bear 400 as generally the neutral light doesn’t come on when it is in neutral. To get it to come on I have to wiggle the foot shifter and hold it in just the right spot.
      I have googled it and can’t find much on the 400’s. I can’t find a service manual online and the parts manual is super vague.
      I think it is in the right side engine cover area, but not certain. 
       Any help would be great. thanks
      Scott
    • By YamahaGrizzly
      So my Yamaha grizzly 700 wasn't going into reverse for some reason but Jon and George figured it out on what to do to fix that problem for me. Jon Talks about how he was able to fix that problem my Yamaha Grizzly was having with the reverse.
      On a side note we are so close to 1k subs! hell ya!
    • By Cj Winds
      I have a 2000 Polaris Xplorer with the 250 two stroke motor
      It does not want to start with the electric start, the motor cranks fast, the battery is good, and there is good spark when cranking. The engine starts perfect when using the pull cord, it even starts if I pull the cord slowly and starts with one pull. The engine idles smoothly once started. My wife says she needs the electric start to work.
       
    • By StolenATV
      went to sell this guy my bike and on his test drive he just took off and never came back.
      The post 2015 Yamaha YFZ450R Stolen During Test Drive appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By Rich1028
      Road Leota Trail Yesterday 
      this makes two weekends in a row,my third time,wife's second,she is getting more familiar with riding,need to look at getting Her a bigger machine!
      Wife's Suzuki Ran Fine,no problems.
      My Honda...Killed a wheel!

       
      I have A video  of our day.
       
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...