Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts



Sorry,,,,,I just checked the Results......He missed 4th by 2 pts....cursing So 5th out of 6 riders isnt too bad considering they are all 8 and 9 and he just turned 5blink biggrin

Oh and BTW.....Doug called me last night....Put the Carb on and she Fired right up and Idled and Revved just Fine.....thumbup

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Fox300exchic

That's still great! Like you said they are 8 and 9.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh and BTW.....Doug called me last night....Put the Carb on and she Fired right up and Idled and Revved just Fine.....thumbup

Sweet!!!!biggrin

Sorry to hear about the miss adding, but 2 points out of fourth and there 3 and 4 years older. And prolly been racing for alot longer then Garrett.thumbup

Share this post


Link to post
Share on other sites

congrats thats totally awsome! =)Where dose your son race i was thinking about getting into it but i cant figure out when and where the races are

Share this post


Link to post
Share on other sites


I guess I missed your Post......:eek:

He rides in Marysville CA,,,,Indoor Track for now until they get the one Built outside....I keep offering my Assistance(I operate Equipment) but they think they can do it in a Timely manner....(its been since last Feb.) LMAO!!!!

Anyway,,,,Where in OR are you....I ride up there ALL THE TIME!!!!!!!!! Just got back from Winchester Bay about a Month ago....Heading up to Diamond Lake at the end of this month to ride in the Snow with the Sand Wizards Racing Group then back up again(probably Winchester again) for the Dune Clean up in April,,,,then again in June and Sept....LMAO!!!! I might buy Some property one of those times Im there.....Sand Access would be COOL!!!!!!!!:laugh: Hit me up.....We are always looking for Sand Stars!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By therealjohnsmith
      I just bought these in the fall as a pair and of course they were running awesome with no problems at that time.
      One of them now will only start with starting fluid. It runs great once it's started, but absolutely refuses to start without a squirt of the good stuff.  The other one starts just fine, but dies after it gets warm. The only way to keep it running is to keep the throttle up. It won't run at an idle, and keeping it running has the throttle too high to shift.  Any ideas or suggestions are very much appreciated!!!
      Thank you,
      John from Shelley, Idaho
    • By Ryan Hutton
      Hey guys i am new to this site. i have a quadmaster 500 and last year my brother in law had it out and brought it back. When we went to put it away it wont move now any suggestions i have the belt cover off now. With it jacked up it seem to take gear when its not running.
    • By mailman1
      I have a 96 Big Bear 350 2 x 4 and I noticed last fall that when I went to start it that the starter would not engage when I pushed the starter button. This spring I charged the battery to make sure that it wasn't the problem but still wouldn't start. I get a buzzing sound from the solenoid when I push the starter button but no sound from the starter at all.  I took the batt. cables loose and cleaned them on the starter and both solenoid posts still nothing. I can start it by pulling the starter rope with the 1st or 2nd pull no problem.  About 10 years ago or so I had the starter armature turned down as the shop said it was getting worn some maybe it is getting to that point again. Anyone have any ideas feel free to jump in.
    • By Dan Tressler
      I have a 2018 Sportsman 570 SP Hunters Edition. I bought the quad new in August of 2018 and put around 20 miles on it with no issues. In early January of this year the quad was acting as if it had a bad battery even though it had been plugged into a tender. I checked the battery and it tested well so I took it to the dealership for warranty service. They had it for almost a month. They determined the quad had a bad EPS unit and swapped it out. Then they told me that the wire for the EPS needed to be updated as they could not program the new unit with the old wire. After the wire came in dealership told me they were still having troubles programming. After another week and a half they told me that they had consulted several times with engineers from Polaris and found a workaround and that the quad was ready for pickup. I contacted Polaris to inquire about the warranty being extended as it was in the shop for a month. They extended the 6 month factory warranty for an additional 3 months. I picked the quad up and the dealership said that the 2018 SP editions were known to have issue a with the EPS units but believed that they had fixed mine. I had it back for around a month and took it out a couple times for short rides and everything seemed fine. I parked it again for a few days and when I went to start it same issues (acting like the battery is no good and won’t start, when I jump start no power steering). Took it back to dealership and waiting to hear what the diagnosis is this time as well as their plan to fix this permanently. Just wondering if anyone else has had issues similar to mine or can give me some advice. Thanks in advance!
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...