Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Guest mharry63

2004 Yamaha ATV Need Engine

Recommended Posts

Guest mharry63

does anyone know where I can buy a new engine for my 2004 yamaha ATV400

Share this post


Link to post
Share on other sites


You need to be more specific in the description of your ATV, but ebay or a forum specific to your model of ATV would be a good place to start.

I think this thread might be better placed in the Yamaha forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Like DD said, eBay. Also Craigslist.

What's the model?

* Changed thread title to get better results: 2004 Yamaha ATV Need Engine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By JacobSlabach
      got 7 atvs off CL recently for a good price.  one of which is a yamaha warrior.  anyone know where the vin is printed on this bike?  Haha good place to start as I do not know year or size yet.  The former owner says needs exhaust ans and clutch work.  he said it ran fine until the clutch cable broke and then I couldn't get the new cable adjusted right and it would grind gears.  things I see:  clutch cable locked up again, no brakes, carb leaking (green with algae around the bowl and has gelled gas stalagtights on it), aftermarket exhaust melted the airbox so I need something different and a new air box.  I would like the use the current exhaust if I can but I have a feeling its a redneck fix as it looks like there is an ace bandage holding it to the exhaust pipe (its an aftermarket slip-on exhaust), so I'm not sure about that- lets get the bike running first.  also, battery (looks brand new, what a shame) is dead, 0 volts.  Otherwise, bike looks to have not been wrecked, and plastics are ok (it sat outside under a 'tarp' for 3+ years since it was run last).  any tips and advise on where to start first would be awesome as this is my first clutched bike (manual).
      the clutch is my main concern- I've never rode a clutched bike so I dont even know what its supposed to feel like.  lol I'm spoiled on my automatic polaris 
    • By Asen_77
      Hi All,
      My name is Asen and I am from Eastern Europe, Bulgaria. Riding a Yamaha Raptor 700R and this is my first Quad wanted for a vey long time :)

       
    • By Christopher Middleton
      I was given a "Go-Kart" its an old Carter brothers dlx150 but the engine is not the same that came with this Kart. I am trying to ID it so i can look at getting some parts for it. the pictures attached are of the motor and the only ID marks on it. I am thinking its some sort of 200cc from the 1980's does anyone have a better Idea? I am really trying to get a rebuild kit for the carburetor. on the carburetor is  Keihin 63 AA YKT

    • By Bmac
      I have been working on a 2004 arctic cat 400 that will run for a while with a new coil installed then after a few min start sputtering and quit. Checking the coil afterward it it is burned up. There is 350 Plus volts going to the coil and I'm not sure if I need a CDI or its something else? Flywheel magnets have been ruled out!
    • By Chad Dickerson
      I am goin nuts here! I have a 04 400 air cooled 4x4 , I'm a atv,car,truck,mower mechanic for yrs,just sayin. Ok it cranks and kinda fires now and again then after 5 min of cranking and stopping itl start if u touch throttle itl did then u start all over! If u let it warm up sumtimes u can throttle it up other times it just does! Just depends on it? When it stays running it runs awesome,no problems except it just does randomly like u shut key off? Sumtimes itl start right back up others itl do the no start thing! IV put new plug,adjusted valves and hot tanked carb? I'm at a loss here guys! Please any other ideas? I don't think it's anything to do with flywheel? It's not the auto it has a hi low reverse lever on left fender and foot shifter? Help please lol
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...