Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Sign in to follow this  
utvboard

SCORE International announces Five-Race Schedule for 2010 SCORE Desert Series

Recommended Posts

Las Vegas Events approves new sponsorship for SCORE Laughlin Desert Challenge;43rd Tecate SCORE Baja 1000 to be a peninsula race in Baja California LOS ANGELES—Preparing to celebrate its 37th year as the world’s foremost desert racing sanctioning body, SCORE international officially announced today its five-race schedule for the 2010 SCORE Desert Series. SCORE CEO/President Sal Fish also

More...

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By Wicked
      View File 2015-2017 Polaris Ranger XP Crew 570 900 1000 Service Manual
      full service manual for 2015-2017 Polaris Ranger XP Crew 570 900 1000
      Submitter Wicked Submitted 08/12/2019 Category Polaris UTV  
    • By Adrian Ciotinga
      The title pretty much explains it all. When using the starter I can hear it spinning but not engaging the engine. The wheels also do not engage with the wheels when the clutch is out. The motor has compression if that helps.
      I am new to engine work and repair and I bought this quad with the idea of fixing it up (not knowing the full extent of the damage). The previous owner said it ran but sat for a year (I don’t believe that for a second after opening it up) and had bought a few new plugs and a starter motor, none of which fixed the issue.
      Any help would be greatly appreciated!
      I have attached a few pics of what I think could be wrong.




    • By Romain Catinaud
      Salut! J'ai acheté un quad 450 wolverine de 2006 mais je ne trouve pas le circuit coupé au guidon n'existe pas sur 2006? Merci les gars
    • By wheeler0801
      what's the reason you're on here...do you race, just ride? race and ride?
      me....I'm a racer chick. Last summer I started motocross/supercross and actually won the championship in the women's class......this year I'm going to start harescrambles
      I'm stoked:yes::biggrin:and I LOVE to beat the boys:laugh:
    • By LMI
      I wanted to share an experience and a fix.
      Headed out was following a pole line, was looking for a cross track that may take me to this speckle trout looking spot on a creek.  All paths and semi paths... failed.  Second objective was to reach a speckle trout lake that has been recently stocked... followed 1 trail to dead end, followed second trail to dead end.... while investigating options on foot and the quad idling it died.
       
      It wouldn't start.  eventually it did... and when it did … it was essentially a pinned idle.  activating the throttle did seem to speed it up but it wouldn't knock out of the racing idle.  couldn't put it in gear at that idle speed.  got towed out.
      when I first got the quad, I ran it off a trail and buried it pretty good in the soft snow... eventually winched out.  It wouldn't start.  eventually did and it was fast idling.  not as fast as this last time. but still fast.  it eventually seemed to settle and I got it in gear and by the time I was back to the truck was acting ok.  chalked it up to the bike being at a bad angle in the snow.
      My investigation last year lead to the throttle position sensor TPS.  how to jumper the diag block to see the sensor position on the display,.  I focused on this nearly sure it was a detuned sensor or broken sensor again this time.
       
      I tore down the front plastic and stuck my head into the TPS area to see what I could see.  What I found was that the throttle body assembly had actually come out of the mounting area (not sure what it is called).  the ring clamp was loose I could move it easily.  Hopeful, I tore down the air intake assembly above it (air filter...etc) removed a sensor clip and a hose.
      I backed off the clamp some more and was able to reseat the throttle body assembly.  put some blue lock tite on the clamp screw.  When I was cleaning off the air intake assembly to ensure I dropped nothing down the intake, I noticed the underside of the air intake "box" also had a clamp.  this screw was completely missing.
      I went to the hardware store, bought a metric replacement (brought clamp with me), seated the assembly, settled the clamp blue lock tite that as well... 
       
      quad fired right up, idled normal, idled up without hesitation and dropped right back off.  Cost of solution $3.87 CND for a pack of 5 metric screws.  moral of my story was don't assume an idle issue is a throttle position sensor problem... there are a number of other factors including air pressure, which I believe was my issue.
       
       
       
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...