Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

i have a 2004 400 and the fuel drain over flows. I was told that the jets are clogged ive cleaned the carb, and it was spotless, blew it out anyways and it still flows

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By K L Buck Naff
      Trying to replace the carburetor on my 2003 Bear Tracker 250. Two brand new carbs in a row from different suppliers.   Both leak fuel out over flow and intake as soon as I turn the gas on. Any ideas. Am I doing something wrong?
    • By Hondasher
      I have a 2004 Polaris Trail Boss 330 and I want to eventually fix it up if possible, but the thing is the transmission or Gearbox that allows you to shift into forward and reverse and such isn't connect to the engine at all, it isn't even bolted into the frame. Anyways the Secondary Driven clutch is missing. The ignition was busted so I switched it out and tried to hook up power to it and the lights wouldn't light up and it wouldn't try to let me start it with the electric starter. 
       
      So I bridged the connectors on the starter solenoid and it cranks the motor. I was wondering if anyone knew why the dash lights don't work or any of the buttons. I did find a cable disconnected I have a picture of maybe someone can tell me what it's supposed to be connected to. It has 3 wires going to the connect Green Purple Red. I'll enclose a picture of it and where it is connected on the wiring harness. 
       


    • By Daryl Mann
      Hey new to the page 
      having an issue with my carb slider jamming ect just replaced the carb with a good pre owned unit and seem to be having a similar issue 
      is there a home fix for this as a posed to buying yet another carb as the quads my daily transport and stuck without it 
      thanks for looking any help great full can also forward video of the problem I’m having if needed 


    • By Randel1
      Hello, 
      I have a 2004 Yamaha Bear Tracker in the shop for repair. I have the service manual but it doesn't have all the information I need to fix the problem. I need to know the voltage output of the stator charge coil and pulse or trigger coil at cranking speed. The wiring diagram color code doesn't seem to match and that is compounded by the fact that the wiring harness CDI connector is missing so I have 7 wires that need to be connected to the CDI. I can not find a circuit diagram of the CDI which tells me where the pulse/trigger coil connects or the charge coil connects. The other 3 wires (black ground, orange ignition coil, and r/b ignition kill sw) also need to be connected. The CDI has a single 8 pin connector and has a P/N 4XE-00 F8T19871 -1122 number on it and I believe it to be OEM. However I think the Stator and pulse coil are aftermarket items. I have resistance tested everything and it all seems to be in spec. but I don't want to miss wire anything and cause damage. Any help would be greatly appreciated. 
    • By Ellery Zandt
      I have no idea where the antifreeze line coming off the thermostat goes too. The carb two nipples in the pic create a vacumme. Can someone help me on this please....!!! my email direct is [email protected]!!!!
  • Similar Tagged Content

    • By Trenton
      Hello. I am a new member as of today. I had a quick question to ask. I recently was driving mt HONDA RANCHER 2004 GPSscape 400 and my display stopped working. I was driving the atv and all of a sudden the speedometer and the service lights went out. Also the lights stopped working. I am still able to shift gears, change from 2wd to 4wd, and can still select if I want EPS or Auto. I have checked my fuse box and have changed a few of them around. It did not change anything. I was wondering if anyone had any idea of what had happend. Thank you for your time- Trenton 
    • By LTZ-Zach
      So i was riding the other day and my quad randomly shut off. It started back up and ran completely fine for a little while and then it started idling terribly.
      I cleaned the carb and changed all the jets and everything except the float due to the rebuild kit not coming with one and it actually runs worse then it did before.
      It will run and idle decent now but when I give it gas it dies.
      Does anybody know what could be wrong?
      I also changed the spark plug and air filter along with the oil and oil filter.
       
    • By M0BJT
      Hi Everyone
      This is my first post and I was wondering if there is anyone who can help me solve a problem I have with my Yamaha Kodiak 400 4x4 Fitted with a Mikuni Carburetor . The year of the quad is around 1998, the reason I am not sure of the date is, there wasn't any paperwork and no details on the frame either.
      The quad had a bad leak from the carb overflow which indicated that the float needle valve was blocked or passing so I replaced this and put everything back together. The quad ran really well until I took it onto some rough ground to have a ride around, a few hours later the engine started to run really rough as if the engine was flooding. I have removed the carb again and cleaned the needle valve out and the whole of the carb just in case there where any dirt behind it. Engine now runs fine again but fuel has started to run out the carb overflow again.
      I have tried everything to try and stop the fuel leaking out the overflow but its still happening. My last thoughts where to adjust the float level and its still happening.
      Has anyone got any thoughts on the problem or could suggest whats causing the fuel leaking out the overflow.
      Thanks for reading
      Kevin
    • By Wonderwoman
      Hello, well back to where I was last year with this carb. Took my 250 to the mountains for the first time this year and blue smoke, too much gas again. I can't believe that this carb gives me this much trouble. Seems like the choke is stuck but the cable moves freely. Anyone else ever experience this issue? Do you think a new choke cable would maybe resolve this?http://www.quadcrazy.com/atvforum/images/smilies/arghh.gif
      OK it was the choke. Put on all new cable and plunger and she is running 100% again. So now the question is, is the carb getting worn out where the plunger needle goes in the small hole and when I use the choke the needle end doesn't get lined back up with the hole?? We'll see how it runs and now that I know what the issue is I can always pull the choke plunger out and reinstall if I start having this issue again.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...