Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

dirtjunkie85

Rhino 660 problems help!!

Recommended Posts

I have a 2006 rhino and it seems to only go about 20 it just seems like the clutch is bad or something anyone had a smiler problem or any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites


drive belt problem? hard to say without knowing more info. Please be as specific as you can, happy to help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Figured it out the clutch has little weights inside and one of these had tiped over just had to clean it up re grease it and put it back together a guy at the local yamaha shop new exactly what the problem was after i explained the problem thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By wayde theriault
      Hello, I just bought a 2006 ttr125 and the guy said it needed a new carb because gas was leaking out the overflow and he couldn’t find out what was wrong with it, I opened it up and messed with the float and I couldn’t figure it out myself so I just ordered a $30 carb off of amazon. I installed it and it seemed to run great around the yard but when I got on the road and started picking up speed it seems to just turn off once I slow down and down shift. I don’t know it’s like if I go to fast it will just completely die and right after it dies it won’t start, the es won’t work nor will the kick start, I have to wait a good 30 minutes before I can start it and it runs fine again. Anything helps! Thanks    
    • By Kaj Colum
      Have a Bayou 400. sometimes when I press the start button i hear the solenoid click but the starter does not engage. Here is the strange thing though, when that happens if I kick the kick start just once then press the start button starter engages normally. Any ideas?
       
    • By Greg van Splunder
      Any one have a diagram or engine manual on setting timing ? Had chain come off and need to know Mark's or procedure to re set timing. 
    • By MarkinAR
      Passing thought here and thought I'd pitch it to the group for debate.  I'm working through a Kodiak which is basically a Big Bear in a heavier bike and the same as about anything Japanese made for 30 years as far as clutch function and design goes.  This Kodiak is odd though in that the centrifugal clutch slipped a bit with good clutch material remaining and the main clutch pack seems to slip a bit as well at high RPM but also still has good clutch material left.  Much like the Kawa race bikes from what I've read.  Do you think it's an option to add a thin washer to the pressure bolts to put a bit more pressure on the main clutch and force it to use a bit more of the clutch material before having to replace?  There's seriously like 50% of fiber left on the main clutch pack and it seems silly to replace it all before it's truly worn down.
    • By Kevin Nicoll
      Anyone familiar with these models? Its a new to me quad, picked it up for basically nothing... Just time and materials now, this looks expensive. 




  • Similar Tagged Content

    • By Anthony Marceau
      Hi everyone! I have a 1986 yamaha moto4 200 that's been sitting for a while! Cleaned the carb, replaced engine oil, put fresh gas in it. Got it running and went for a ride! It was running great just a little backfire once in a while! I barely made it home on the way back and now the bike won't run at all since then! It will start if I give a little bit of throttle but dies instantly as soon as I let go off the throttle! And even if I try to rev it up it'll sound like its not getting enough gas.. it revs up a couple hundred rpm's and backfires through the carb.. it almost sounds as if I was trying to take off from zero in 5th gear! Nothing is seized though! I dissasembled the head and the piston and cylinder are fine! Rebuilt the carb, replaced the ignition source coil.. I don't know what to do anymore.. compression test shows 90 psi Specs are 128 psi but i'm not sure if I trust my compression tester.. any ideas? Thanks!!
    • By Bearman
      Long story short. I bought this off my neighbor and only has 3 gears. The part that holds the shifter rod on broke, this is on the inside where the clutch is. The rod moved out of its spot and when they welded it back together only has 3 gears. I have a new case for it just need to know how to get the shifter in the right spot before I put it back together. I am missing the indicator that shows me where neutral is. A link to a good Manuel would be great. Thanks
    • By waynep
      I have a 1996 kawasaki bayou 300 that i cant seem to get running for more then about 10 seconds i think i need it to spin a little faster. i had it giving it to me and havent ever worked on a four wheeler yet. i have already cleaned the carb and did all the maintainance things i could think of. and am hoping for a good starting point Thanks Guys!!
    • By chuey12
      I have a 2010 Z400 and it will start up an idle fine but when you go to give it gas it just stales out and wont run at high temp. Any ideas?
    • By jeb9455
      i have 01 300 king quad shuts its self off when ever found has no spark let it set for a while will restart anyone had this problem and what was the fix thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...