Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

2 days in the 80's now rain temp dropping into the 30's and weds. high in the 50's! A cool day with mud being made and a broken quad stinks!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By Ed Zeppeli
      Hi,
      Oddly I'm having  a hard time ordering front brake shoes for my '98. 
      I'd appreciate recommendations on decent, widely available shoes if possible. Ideally available in Canada on short notice.
       
      Thanks much,
       
      Warren
    • By Rich1028
      Leota Quad Trails  on New to us  Machines 5-10-20
      We Just Picked up two Quads Friday,and we took them out riding,great machines!
      2008 Honda 400 Ex and a 2014 Honda 400 X

       
       
    • By hornythrony
      Hey I have a 07 king 700 there's lots of times that the quad will stall when the fan turns on also have to bump motor 2 or 3 times before starting to start it (makes fuel pump go on 2/3 times) anyone having or had this issue?
  • Similar Tagged Content

    • By BCNemo
      I have a 2001 Yamaha Kodiak 400 (YFM400FWAN©) On a recent hunting trip a problem popped up and I hope someone else has experienced this, so that I can learn from them instead of going on my own hunt for an answer.
      The Problem:
      On cold days (sub 25 degree) I choke the Kodiak and it starts instantly. It revs up and runs on "high idle" without any problem. However when I return the choke lever to its "normal" position the ATV continues to run and a very high idle. I cant put it into gear until the idle comes down, which it doesn't. In order to use the bike I have to shut it off and when I restart it I must place it into gear before the engine gets a chance to rev up. It then returns to a normal idle and the machine behaves normally. This only happens on real cold days but it is a problem I want to fix. Can anyone offer some help?
    • By quadnut20
      With temps in the mid to upper 50`s a bunch of us hit the trails 10 quads showed up !! thought I`d share some of the fun !!!!














      Grilled up some shrimp-steak-elk sausage-burgers and Budlite its dry out here ! Snows melting and temps have been 50 to 60 all week not good !!but heck might as well enjoy it while we can !!
    • By hangingon
      I got to get out and ride raining but it's around 67 deg. as long as you don't go to fast once your wet it's not bad. It hasn't rained enough to get the trails good & muddy yet.
    • By hangingon
      We have a mud bog near Waco, Ga that has opened and they have a atv / utv night. I hope to go watch one weekend.
    • By hangingon
      I plan on riding this thursday were hitting high 70's & 80's it's time to go thru the trails and trim back new growth sticking out. Winter skipped us and I think springs is going to do the same.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...