Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

redheadstepkid79

1999 Honda 400ex value?

Recommended Posts



Anyone have a rough estimate?

honda didn`t make 400ex in 93 ! Is it a 300ex ? I think 400ex 1st year was 99 ! Post pics of it I`ll be able to tell you more :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Around here you lucky to get 1500 to 2000 depending on condition !! since its a 99 !! My buddy just bought a 05 400ex for 2500 :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By DJAMES999
      Hi guys new to the forum. I have a 2014 honda foreman 500. It started to lose power and misfire eventually stalls. It's hard to restart. When it does start it will stall when hitting the throttle. Smells like its getting fuel. I drained and put new fuel in tank but still same issue. I check for codes and have a code29 IAVC circuit. I'm pretty sure I set this code when I drained the tank. I disconnected it when I removed fuel line from injector. I used the fuel pump to drain the last couple ounces out of tank and also to check fuel volume. I did clear the code but have to ride it around property to see if it or any other code generates. I'm thinking an ignition issue. I was wondering if anyone else out there has had a similar problem with their foreman. I realize its hard to fix something without being in front of it but any advise would be appreciated.
      Thanks
       
    • By paul d
      hello , new member here , i bought a 500 quadmaster that had sat in a shed for 4 years the guy said he just parked it when it quit running at just over 2000 miles , he said he an his dad tried cleaning the carb an they messed it up an quit on it , i cleaned the gas tank an put new petcock on it , bought a carb kit an cleaned the carb ( made it look like a new one ) the tank also , well i put in the new kit adjusted the air jet 2 1/4 turns out , new choke cable , new battery , new spark plug , when i got it back together it started right up did'nt even have to use the choke , i got on it an went down the road after half throttle it runs super ruff , i took it all apart again thinking i did something wrong , followed a diagram putting it back together again only to get the same results , an when its cold you dont ever have to use the choke it always starts right up , any ideas on what to look for would be greatly appriciated , i live in the mountains an any repair shop is over an hour away an the cost per hour is riddiculous , thank you for taking time to read , almost at wits end
    • By mailman1
      I have a 96 Yamaha Big Bear 350 2x4 which up till yesterday was running ok. However out of the blue as I was going through the field it started missing if you tried to go over half throttle. It will start and run up to about half throttle and then it starts to miss. I changed to a new spark plug thinking it maybe had some carbon buildup but that didn't help. I put a new filter on it this spring as I do each spring but it seems more like something electrical in nature. Anny ideas? Thanks
    • By cheatmaster300
      I am working on a 500 that seems to have me stumped. The quad will start but will only run if I keep pumping the throttle. It smells like it is getting way to much fuel and the plug is always wet when I take it out. I took the carb apart and cleaned it really good twice. Still the same problem. So I swapped the carb with another working quad. That quad runs fine with the carb but the problem quad still runs the same. I swapped the coil this did not solve the problem either. I also checked the timing with a timing light and it seems to be good. I am not sure what I am missing. Any ideas?
    • By jandjstark
      I have a 1998 Suzuki King Quad 300 that runs rough when I'm pushing wet snow, or when I drive through taller wet grass. Can anyone suggest what might be exposed in the undercarriage that should affect how the King Quad runs when it gets wet?
  • Similar Tagged Content

    • By Bob Hill
      I need a motor but i really dont hsve lots of cash and im on the kenai peninsula. Up here in Alaska i really need help
    • By Wali
      I was riding my 400ex one day and when i shut it off to put it in the garage i tried to start it put again to drive it into the garge and it wouldnt start.I put a compression tester on it and its like 30 psi with out throttle and 0 psi WITH THROTTLE.
      when i put my finger over the hole it fell likes its pulling my finger in more then its pushing it out 
       
      Has good spark.When i took it into the shop the said it had 1oz of oil in it and a tiny pit of metal shaving(TINY BIT LIKE 30 flakes)
      When i try to pull start (push start/roll start) it made a not normal sound  and wouldnt stay running.
      If my bottom end is blow why would it still turn over fine,
      Are my valves siezed or not working properly 
      or is my timing off causeing valves to not open in correct order with fire 
      PLEASE HELP all help is appreciated 
    • By Coral Breding
      I loosened the allen bolts on the carrier and when I went to put my driver in the alot to pull back and tighten the chain, I noticed the holes were facing the front of the bike. I tried to slide a driver in and tighten the chain but the thing would not budge. I nearly ripped the tip off the driver in the slot. Any suggestions? 


    • By afa913
      Am i better off to just replace the bearings or buy the whole carrier?
    • By afa913
      Anyone know a place i can find a used stock pipe for a 400ex?  I would love to find a take off
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...