Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

jerod400ex

drag races u have won!!!

Recommended Posts

either have i but i have seen it. all depends on what is the weakest link on the bike when you are done with it. anything can happen

Share this post


Link to post
Share on other sites


wat have u guys beat with ur quad???................. i have beat an 08 400ex with a yoshi exhaust and rejetted, an 07 400ex with hmf performance pipe rejetted, yamaha dirt bike 125

4-stroke, a honda 100 dirt bike 4-stroke, outlaw 525 with stock pipe with baffle out and rejetted, 300ex with mods,and a couple of other good quads....... my 400ex has white bros exhaust and rest is stock.... let me here wat u guys have beat?:laugh:

my bike has out run 400s 450rs 350 banshees and 450yfzs 700 raptors and chevy pickups.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Shawn Hurt
      I have a 2013 KQ I bought it new but rolled it a few years ago. I have replaced the left lower A-arm and left tie rod, the steering is still a little sketchy as I just eye balled the alignment. But the major issue is the left front tire cambers out at the top and has wore the tire bald. Tires have about 2000 miles on them but other 3 are half tread and left front is a slick.. I can not see anything else bent and don't know what to do..  
    • By goldeneagle
      I have a 2000 warrior thats seems to run fine. But I am having a problem with the gas boiling in the tank. Does anyone else have this problem or can anyone give me suggestions on how to fix this issue? Thanks Bill.
    • By Dave Ayoub
      Ok i am not quick to jump on a forum and post a question without doing my own part and trying to research and solve the problem myself but I cannot find any definitive information anywhere about my problem. I have a Big Bear 350 that I picked up very cheap which had been sitting in a field for years. I am not new to building wheelers but this one has me beat. After rebuilding top end and replacing the carb it fires right up. The vin has some number worn off from being next to the shifter but from the parts in the clutch i assume it is early since 87 parts seem to be the only ones that match. Thats when the plot thickened. 
      Reverse works fine but when in the forward gears it would not go past 1st and was hard to get into neutral. ie. a it took a million clicks up to thump into 1 and as many down to find neutral. still never getting past 1st. within minutes i could hear metal screeching and whirling around in the clutch side of the motor. I took the cover off to find that 3 out of the 4 springs on the centrifugal clutch had broken and were shredded. Also the black mechanism that the pawl on shift shaft grabs moves was loose so it wasnt always grab to change the gear on the transmission. I tightened that mech, and replaced the springs assuming it would solve the problem since the gears were not actually changing from the lever and the carrier should obviously not only have 1 spring left. 
      After putting everything back together it did go into 1st fairly easy but then i again couldnt get it back to N without a million clicks down and couldnt get it to go past 1st. I did one time get it into a higher gear who knows what one but i gained some speed and dropped rpm.
      If i jack both the front and the back wheels off the ground and run the motor it becomes much easier to shift and i can get it to run through the gears pretty well. Usually going into N without a huge fight. not perfect but it does hit neutral and roar while spinning the wheels instead of gain rpm and with the power. 
      I have tried every possible position on the clutch adjustment screw without any noticeable result. I think this could potentially be where my problem lies at this point.
      does anyone know if the case is supposed to be threaded? because mine is not. obviously it seems as though it should be since every other bike ive touched has been. i even took the cover off my quadrunner to make sure it wasnt crazy.
      when the screw is adjusted and the jam nut tightened the screw will just slide back out since there is no threading in the case. accomplishing nothing. 
       
      Does anyone have any insight on any of this? Are my plates stuck, Centrif clutch worn out, case stripped or something else crazy im over looking? 
       


    • By StolenATV
      On Wednesday, September 18, our ATV was stolen from in front of our house after the locks were cut. This was around 2-3:15 AM.
      We realize the likelihood of ever finding the four-wheeler again is slim to none, but we had to try and put the word out there. We have put countless hours in to restoring this Banshee. It was more than just a passion project, it also was our investment for a down payment for our future house. We are devastated and beyond heart-broken. If you see any suspicious postings on Facebook Marketplace, Letgo, Craigslist, etc., or have any other information, please contact us or the Prince William County PD.
      *Update* We received a tip last night that it was possibly posted on Facebook Marketplace around 8AM yesterday morning with only pictures of the front and of the back of the ATV. The description only said: PM for more details. This came up in someone’s FB Marketplace feed that has it set for a 50 mile radius from Hartwood, VA. She also has her feed set to automatically translate everything into Spanish, so It could also possibly be posted in Spanish.
      WHAT WAS STOLEN:
      2004 Yamaha Banshee YFZ 350
      White plastics with bright green and pink graphics/stickers
      STOLEN FROM:
      Prince William County, Triangle, Virginia
      $500 REWARD FOR INFORMATION LEADING TO RECOVERY. BONUS FOR CONVICTION.
      The post Stolen From Our Front Porch – 2004 Yamaha Banshee YFZ 350 appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By J Printz
      i have a 2004 Yamaha Kodiak 450 and it is losing oil but does not smoke what is it
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...