Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

can't get any spark to the plug. put in a new ignition coil, and a new c.d.i. unit.

still haven't got spark. also checked the wires for and breaks and checked both kill switches with ohm tester. they both seem to be working ....

does anyone have any ideas.....

mike..

Share this post


Link to post
Share on other sites




Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Chris2018
      I have a 1996 Kawasaki Mojave KSF250. I have no manual on it and it has a no spark issue. If anyone could give me a hand with this or would possibly have a manual would appreciate it. 
    • By Jeff Comstock
      Ok, so I had no spark issues and foundy coil was bad. Bought a caltric coil, put it on and fired right up...for bout 20 minutes then it backfired once and again, no spark. I put it on my buddies 300 and it runs.  Checked my cdi the same thing, but still no spark. Now I got my old coil and  was ohming it and got reading of .01 on primary and 11.89 from POS to plug ( meter set on 20k ) new coil reads same primary but 12.83. what gives? It tests bad but runs my buddies 300, helllllllpppp
    • By Michael P
      Hi i have bayou 400 when i turn it over i get one little spark and that's it? New cdi ,switch, and a used regulator/retifier,new battery any suggestions would be greatly appreciated
    • By Eddie Rahm
      whats up fellas....the white wire going from the throttle body came unplugged from the circuit  board and im not sure where it plugs back in to ? i see where the red wire goes but im not sure where the white wire goes...im not even sure what those wires do..any help would be appreciated..thanks. 1996 polaris sportsman 500 4x4 push button awd.
    • By Tiffany Rowland
      I recently purchased an 07 Honda sportrax and when I was checking the spark plug I saw the boot was ripped nearly in half. When I removed the plug it was blackened and covered in oil. How can I thoroughly clean the plug hole and remove any debris that is in there? Is there a small tube like vacuum or something of the sort made for stuff like this? The machine my dentist has would be perfect, maybe they do rentals! 😁

  • Similar Tagged Content

    • By Wiktorix Gameplays
      Can I use an old snowblower engine in my 90cc quad? The old one blew up. 
      Thanks for the help. 
    • By Ajmboy
      2003 Scrambler 50, Predator 90, Scrambler 90, Sportsman 90
      SERVICE MANUAL
    • By Ajmboy
      View File 2003 Scrambler 50 Predator 90 Scrambler 90 Sportsman 90 Service manual
      2003 Scrambler 50, Predator 90, Scrambler 90, Sportsman 90
      SERVICE MANUAL
      Submitter Ajmboy Submitted 05/28/2017 Category Polaris ATV  
    • By patricknperkins
      Ok, so got this thing, assembled, and even added acid/assembled the battery with a solid trickle charge and the battery is fine.
      As far as I can tell, I have checked all the fuses I can find, but I have ZERO power to anything. Even the console will not light up when turned to ON.
      Is there some sort of hidden parental/child disconnect or safety switch that I'm not aware of? ANY help would be appreciated.
    • By Kingquad1
      Hello I am new hear. I just purchased a 1998 Big Bear. It was sitting for 3yrs in storage. The guy I bought it from got the carb cleaned and it runs good. I am having problems with the neutral light. When I shift into neutral the light does not come on. If I mess with the gear shifter, I can get it to come on so I can start it. I can still pull the hand brake and start it that way. I cant find the neutral safity switch on this machine. Any suggestions would be great.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...