Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

steelcity

2010 grizzly 700 EFI

Recommended Posts

Hello all looking at a 2010 grizzly EFI with 1600 miles , just wondering everyone's opinion about these models ? Any weak spots ? How is the EFI ? How does the tranny hold up ? Looking to move up from the Big Bear , tired of shifting but very satisfied with the quality.Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites




It is worth the cash when you are miles and miles away from anything else and need to depend on it. Plus they last alot longer than cars do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well scratch the 2010 I am now looking at a 2007 grizzly 700efi with PS . Only has 500 miles and comes with a warn winch and plow, camo in color but is 4 hrs away .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Dave Ayoub
      Ok i am not quick to jump on a forum and post a question without doing my own part and trying to research and solve the problem myself but I cannot find any definitive information anywhere about my problem. I have a Big Bear 350 that I picked up very cheap which had been sitting in a field for years. I am not new to building wheelers but this one has me beat. After rebuilding top end and replacing the carb it fires right up. The vin has some number worn off from being next to the shifter but from the parts in the clutch i assume it is early since 87 parts seem to be the only ones that match. Thats when the plot thickened. 
      Reverse works fine but when in the forward gears it would not go past 1st and was hard to get into neutral. ie. a it took a million clicks up to thump into 1 and as many down to find neutral. still never getting past 1st. within minutes i could hear metal screeching and whirling around in the clutch side of the motor. I took the cover off to find that 3 out of the 4 springs on the centrifugal clutch had broken and were shredded. Also the black mechanism that the pawl on shift shaft grabs moves was loose so it wasnt always grab to change the gear on the transmission. I tightened that mech, and replaced the springs assuming it would solve the problem since the gears were not actually changing from the lever and the carrier should obviously not only have 1 spring left. 
      After putting everything back together it did go into 1st fairly easy but then i again couldnt get it back to N without a million clicks down and couldnt get it to go past 1st. I did one time get it into a higher gear who knows what one but i gained some speed and dropped rpm.
      If i jack both the front and the back wheels off the ground and run the motor it becomes much easier to shift and i can get it to run through the gears pretty well. Usually going into N without a huge fight. not perfect but it does hit neutral and roar while spinning the wheels instead of gain rpm and with the power. 
      I have tried every possible position on the clutch adjustment screw without any noticeable result. I think this could potentially be where my problem lies at this point.
      does anyone know if the case is supposed to be threaded? because mine is not. obviously it seems as though it should be since every other bike ive touched has been. i even took the cover off my quadrunner to make sure it wasnt crazy.
      when the screw is adjusted and the jam nut tightened the screw will just slide back out since there is no threading in the case. accomplishing nothing. 
       
      Does anyone have any insight on any of this? Are my plates stuck, Centrif clutch worn out, case stripped or something else crazy im over looking? 
       


    • By YamahaGrizzly
      https://youtu.be/Sfbfu6H0mrU
    • By MarkinAR
      So this 98 Big Bear is my new project.  While I'm waiting on a few parts to show up, I'm working on a few small things.  I can shift 1-5 just fine, no problem at all (keep in mind, this is not running yet so just manual shifting sitting still).  However, I can't shift from 1-neutral.  I can hold down on the foot shifter, rock it a bit, and it will disengage the clutch so i can push it around in neutral as long as I keep pushing down on the shifter.  However, it will not downshift to neutral and stay there.  I know BB's have had some shifting difficulties in the past, but before I dive into this, have any of you fine folks encountered the same issue?  I'm tempted to just adjust the linkage a bit since these have an external linkage, but thought I'd toss the question to the group and see if there are any common issues to look for.
      Thanks guys...
    • By Wolf Studios
      Hi guys so I'm looking for any help or advice with a yamaha big bear 350 1997 (i think) it's fairly dirty and just been say for many years, boss says it's a non runner and I've tried and it will not start, ideally would love to do it up and get it running but have been told the engine has gone, cannot find a new engine anywhere. Anything I should check first before just taking the entire thing apart? 

    • By MarkinAR
      Picked this gem up today for two Benjamin's. Bike is complete, just worn out all over. Should be able to get the plastics back green, need to fix the shifting as it doesnt go into neutral, carb has been off 6 months but the intake was plugged off and he had an OEM carb that just needs rebuilt. Rear brake drum is completely seized in the open position. Normal relay, solenoid, wires are trashed. Think itll take about $100 to get it rideable which isnt bad for a $900ish bike. 

  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...