Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

paintapig

2007 Polaris Phoniex - Damn Drivetrain

Recommended Posts

this quad is going to be the death of me for my wife. the quad go backwards fine. but forward it grinds. but if u put up the little drive shaft in the rear end and hold it up it goes forward fine no grinding. any ideas? besides tranny problems

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By DUBLT
      Looking to purchase a windshield for my ATV, suggestions of what to buy with quality in mind and will fit without doing any modifications. 
    • By Colin James Krepela
      So here's the deal people, I have an old Avenger 350 4X4 Shaft Driven ATV. They only made them in the early 80's their thought of as the first four wheelers from around back when Suzuki made one in 1982. I believe the engine on it is a Kohler as I watched this video https://www.bing.com/videos/search?q=avenger+400+atv&view=detail&mid=1E10E939019CA07770031E10E939019CA0777003&FORM=VIRE but mine is a 350. That's if its original, and it all looks original. I am wondering where I can get parts for this engine, or really what engine is it. I have no way to find the year, unless you guys know where a serial number might be. Every sticker is worn off. IF anyone has any information at all on these old wheelers it would be greatly appreciated. I specifically need the gaskets for the carb, and don't tell me I could build them please I want to restore it as perfectly as I can. I can take pictures of the wheeler/carb if it'll help. Let me know.
    • By Ted Aregi
      I've got a king quad 750cc has anyone converted the fuel pump relay to a stronger fuel pump relay on there king quad?
    • By josephnbl91
      My four wheeler when i first got it seemed like it was very slow when i first got it and it had no throttle response so i replaced the belt and cleaned all of the rollers thinking that would solve the problem from what i read on the forums. well it turned out that it wasnt. so i went to the next thing i took out the injector to check it out and i seen that there was a tiny bit of debree in it so i cleaned it and it seemed to improve a little bit. but still did not solve the problem. i later found out how to find the trouble codes out from the lcd screen using a paper clip on the diagnostic port and it showed the code which stood for no codes C00. i also forgot to mention that the throttle position censor is working perfect. before i started all of this the four wheeler ran just not to its potential. after my friend and i did the trouble code test the bike wouldnt even start anymore and the injector would spray for a few seconds for the start up then it stops and the fuel injection light comes on and blinks. the four wheeler wouldnt start anymore. i took it over to the local shop and they hooked it up to the computer to see if there was any codes and it still showed it was free of codes. they hooked it up to the fuel pressure gauge and we found that it was making 22 pounds and it should be making around 43. i then bought a new fuel pump and put it in. it now starts and runs for a few seconds and then it stalls out and the fuel injection light comes on again. which then leads me to think it is the ecu now but i want to be sure before i invest around $500 more into it. any opinions on whether or not anyone thinks this is the problem or if they have had a similar problem before would be really appreciated. sorry for writing a novel and not spelling very well. also i forgot to put the year in the title it is a 2007
    • By My kiwi shed
      Hi there everyone. Just seeing if there is advice on a problem I have before I start digging too deep. 
      I recently bought this creally nice 2004 King quad ltf300 with only 2400km..
      Everything things works great except when engaged into 4wd or diff lock it has a clicking noise ( sounds like broken teeth etc) are the front diffs known to blow?  Or the transfer from engine?
      I am yet to test on some loose ground to see if I'm getting drive at front .
      I will be driving in to find problem in next few weeks but thought I'd see if anyone might know what it is first. Cheers


  • Similar Tagged Content

    • By Beb1041
      Looking for a download of a manual
    • By warkcol
      I am having an issue where it sounds like the gears are slipping if I hit the throttle really hard and also after letting off when the engine brake is applied. Also, the drive train that goes to the front also rides again the gear shift box. I will attach pictures and a video here shortly.
      Thanks in advance!
      [ame]
      [/ame]https://postimg.org/image/cdlu6fza9/
    • By Weldingrod47
      Trying to change front wheel bearings. I removed the cotter pin and castle nut. Hub won't budge. Is there an additional retaining clip? Seems to be one of those push on type that barbs on the thread of the spindle. How do I remove it?
    • By buzzar56
      I am looking for a free repair manual for a 2003 Polaris sportsman 500 ho atv. all the posts on here lead me noplace
      thanks fred.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...