Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

jblaze

2001 Suzuki LTF250 Quadrunner - Replacement Plastics

Recommended Posts

I recently bought a LTF250 Quad runner from this old timer that let it sit. I cleaned the carb, changed the plug, drained the gas, and changed the filters. It now runs great! Problem is the front fenders are broken and the battery cover is missing. I figured out from pic comparison that it is a 2001. I cant find used replacements for the life in me and don't want to spend 500+ ordering a new one. Are there any other models that will fit such as the 2002 Ozark or any other year Quad runner that are interchangeable? any help would be much appreciated as my hairline is starting to recede!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the Post!. I checked out the link, but it doesn't reference anything to 2001...unless I'm not seeing it....which is a possibility

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm right???? Don't tell it to my wife....she wouldn't believe ya! ha ha. I found the front fender for a 99 on Craigslist, but still not sure if it will fit and hesitant in buying before i figure it out. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well after a little more research I found that Suzuki revamped their frame after their 99-01 models so the initial idea of using the 02 Ozark fenders was a pipe dream. Luckily, I found someone on CL selling same year non running Quad runner for $450. Apparently it is not running due to electrical issues. So I drove the 7 hours round trip and bought it to use for all types of parts. figure I can strip what I need and ebay the rest. Since the fenders alone without mud flaps were running between $290-$400 I found it to be a good deal for the entire quad. It has all the plastics, but unfortunately they are cracked. No chunks missing. Looks like I am going to have to consult with a body shop and try to figure out how to fix broken fenders! Any advise? Do I use bondo, epoxy,......a wish upon a shooting star...I have no clue! Hopefully someone has a direction for me. lol

Edited by jblaze

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there, say you wouldn't have a working engine off that 2001 ltf250 that you bought for parts laying around that you would part with ,just wondering thanks Larry

Edited by Larry1968

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Tagged Content

    • By Timothy Doerr, Jr
      Hey y'all. I have a Yamaha ymf 250 BearTracker. I got this thing for free from people whose son tore it to hell. So it wasn't in great shape to begin with. i.e. no indicator lights (neutral light for instance), no ignition switch or key( wires were twisted together to make it run), get the picture yet? 
      So when it ran it ran rough and I got it running for a year or two, just something fun for the kids to ride on with me on gravels.
      Now just randomly, the start button stopped working so I had to jump the solenoid, then put a temp start switch in. Kill switch would still work. 
      However, the thing has no spark what-so-ever. I've check continuity through the start button and it shows the contact is working, ohmed out the stator, everything is in spec, the reg/rec tested fine as well. I've replaced the solenoid on the off chance it could've been bad and the cdi unit as well, along the the little solenoid relay unit. I'm still getting no spark. The spark plugs is new as well and the coils to the plug have been tested and are good. I've tested and trouble shooted everything I can on this quad and no luck. I watched countless YouTube "no spark" situation videos and it's not helped. Does anyone have any tips or tricks I could try? Would really appreciate some input on this. Thanks!
    • By Jers
      I need to know what I have and what tire really go on it, Mine has 24x11x10 on the back and 22x8x10 on the front and I need new tire but I don't think are the right size. Also I can't find the model number listed but it looks like a 250 quadrunner 2wd and I think it is a 1987 maybe, can anyone help me, also I it has a rich running sound and I put a carb diap in it and cleaned the carb. is there a jet needing replaced?
    • By Bits52
      Thank you for your help, just got quad for my daughter n needs a little work [email protected]
      It's actually a 2002 , just found serial number. Thanks for any help that you can !
    • By switch
      I have a really dumb question. My big bear came half apart and I am not sure how the timing chain guide is supposed to sit in there. I have the entire top end cleaned, bored, new piston, gaskets, etc. I do not see anywhere in any manual or thread where it shows how the chain guide is installed or held on place????? Also should it be the same height as the other side???
    • By biggreen2010
      ok it will start up an run but quits a lot till it gets warm, but has a bad miss an wont idle, I have a brand new Honda carb on it, good gas flow, new plug, but when I let the throttle go below a quarter, it backfires through carb an tail pipe:confused: so it has never had any electrical work or mechanical work done...it just started all the sudden, I'm think it may have ignition coil breaking down, or cdi box going bad...anyone had this trouble before? let me know what you did to fix it. thanks:skeptic:
  • Similar Topics

    • By redneck999
      i am sure some one has switched from the dinky battery to a larger car car battery, so any advice? ive got enough bits and bobs on my atv that i feel i need to step up, i keep a float charger on it but i left it unplugged for about a week and it was dead and it a fairly new battery from advance auto, im probably gonna add a cb radio in the future and i think the only thin that has a constant draw is the clock in the dash and the memory for the stereo
      2012 cf moto x5 500 lwb
    • By Curtis01
      OK, sooo  I finally did the old skid plate and screen removal to clean out my oil sump during an oil change...  This bike only has a couple thousand miles on it.  Runs like a top still...  Very few issues over the years after buying it used.
      But boy I wasn't expecting to see this!  Piece of a circlip, stuck up in the screen, and a another shard of metal and maybe a piece of gasket material.  Nothing in the oil but that...  Pristine otherwise, and still runs like a top.  Always has.
      Soooo, is it a wrist pin clip?  That's the only thing I can think of like this that could end up in there.  But definitely wanted to throw it out to guys that have seen the innerds of these more than I have.
      The valves on this thing are still within the factory spec even.  Been a really good lil workhorse...
      Any other ideas?

    • By Countryboy57
      Hello I’m new here and I need help finding out what kind of quad I recently got for free. When I looked up the vin all it showed was 2004 and made in China. Any help will greatly appreciated thanks.
       

    • By edb6969
      View File 1999-Later Honda TRX400EX Carb/Cable Removal
      1999 - Later Honda TRX400EX Carb/Cable Removal Supplement
      Submitter edb6969 Submitted 11/02/2020 Category Honda ATV  
    • By Hunter19
      How are you doing guys I just joined I have a 1998 Suzuki King quad I’m having problems with high RPMs the ATV idols perfectly but soon as a throttle up it doesn’t stall but it just bogs down it has no power any suggestions thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...