Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Gunny

WOO HOO !! ... Another Video !!

Recommended Posts

Which means I was out rid'in again !! :partyc:

First however, I got some new tires last week ... some Pit Bull Growlers in 27.5X11R & 9RX12's. Man they're big ... loved them out on this ride I did yesterday.

I'm running 2.5 psi in them (when I left the house that is) & they rode so smooth, soaked all the rocks & bumps. For my type of rid'in I think these are gonna be awesome !! :cheer:

ANYWAY ... Did the Jacob City Loop - Soldier Creek area ride with a couple friends yesterday whoo.gif .... one guy rides a Kawi Brute Force 750 and the other guy rides a Can-Am 800 XXC.

The Jacob City area is about 70 or 80 miles South of my home and in the "Five Mile Pass" recreation area. It was a perfect day for rid'in, sunny, cool, no bugs, only saw a couple other people, the fall colors were amazing, but it was dusty. We need some moisture to keep the dust down ... but ya know what they say, "Careful what ya wish for !" ... 67.gif

We did a little over 44 miles according to my GPS. We also rode from about 5200 ft to a little over 9300 ft .... and then back down. Because a gate was closed, we had to ride thru the town of Ophir. It's an old mining town with a ton of history ... and people still live there s_hi.gif ....

When we got up into the mountains, you could see a lot of old mines, some of which are still active. Man, them old boys must've wanted the silver & gold pretty bad to work that rock with picks & shovels .... and Dyno-mite ... wee_hee.gif

Here's a short vid of the days ride ... Hope You Enjoy it ... and remember, change the video quality to 1080p !! 93.gif

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EZWFoBkTOYo]05 Oct 012 - Jacob City-Soldier Creek Ride - YouTube[/ame]

...

Share this post


Link to post
Share on other sites


another awesome video Gunny!!!!!!

Stop man ... I'm blush'in !! :blush5c: .... and ... :bow: ... :bow2: ... :bow: ... :bow2:

...

Share this post


Link to post
Share on other sites
that's some beautiful scenery and great ridin' by the looks of it ....

another stellar video !!!

THANKS Oxidized Guy !! :notworthy: .... you are too kind !!

...

Share this post


Link to post
Share on other sites


Gunny :wink: as usual another cool vid !! Are U bored with Retirement yet !!:laugh:

THANKS Quad Guy !! ... :bow:

Am I what ?? :shock2: ... ARE YOU NUTS !!?? ... :toetap05c: ... :smackbum: ... :smilielol5c:

...

Share this post


Link to post
Share on other sites
THANKS Quad Guy !! ... :bow:

Am I what ?? :shock2: ... ARE YOU NUTS !!?? ... :toetap05c: ... :smackbum: ... :smilielol5c:

...

I`m been called nuts before !! :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I`m been called nuts before !! :laugh:

No doubt !! :smilielol5c::smilielol5c::smilielol5c:

...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By bradleyheathhays
      I have an '02 Taurus with 85k miles on her that I just bought.  Today when I was checking something under the hood I noticed this metal line cold and dripping with water...
       

       
      I had the air on but turned to the position of arrows pointing out of the dash and floor vents only.  The defrost or a/c function was not selected.  It seems to be doing it consistently.  I haven't traced all the parts of this car's a/c system yet but I don't know of anything else under a hood that turns cold and sweats.  Why would my compressor be working when it's not selected?  What tests should I run?
       
       
       
       
    • By ATVNetwork
      utvs Kawasaki finally has a dog in the fight.
      After years of anticipation, the Kawasaki Teryx KRX 1000 sport side-by-side has finally arrived following five years of research and development. View the full article
    • By Michael Lemay
      DWT Rear Beadlock Rims CST Caribou Tire iGRIP Shouldered  Studs 6mm

    • By Rich1028
      Anyone Ride RED BRIDGE ATV TRAILS?
      https://www.riderplanet-usa.com/atv/trails/info/michigan_03384/ride_79d2.htm
    • By Rich1028
      anyone ride Indian River ATV Trail
      https://www.riderplanet-usa.com/atv/trails/info/michigan_14323/ride_5222.htm
  • Similar Tagged Content

    • By OutlawGade
      Hey guys. Starting a Grizzly Tracker Video Thread.
      [ame]
      [/ame]
    • By OutlawGade
      Starting a thread to keep our Videos in one spot. Thanks for watching and I hope you enjoy.
      If you like you can join the Group at www.facebook.com/groups/NOSatvs
      [ame]
      [/ame][ame]
      [/ame][ame]
      [/ame]
    • By Tamio
      Hi, me and my friend were out and riding the other day and filmed some so I tried to do an edit from the videos that I got. So this is my first ATV edit and I need you guys to tell me what I can improve in my filming and editing. Please give rewarding comments!
      [ame]
      [/ame] Thanks!
    • By ddiggerr
      1983 Yamaha YT175
      Fired up for the first time after total rebuild. Now I have no idea whats going on. Compression is 120, new plug, new fuel and oil lines, new choke and fresh fuel. Carb cleaned and reeds are good (no gaps).
      Will not start without choke and stalls out when choke is off. Played with choke adjustment and doesn't change.
      It fires up first pull and only idles if I play with idle screw. As soon as I touch throttle, it goes bezerk on me and I have to shut it down as you can see in video .......

      You can here the recoil lever tinging in the video. I lost the spring. D"oh!!
      So far I have swapped ignition coil, spark plug, CDI with no change. I have removed flywheel to check keyway and it is where it should be.
      Checked resistance on stator ... I get 10ohms +/- 10% on pickup coil within specs as per manual and I get 273ohms on charge coil. Manual states 300ohms +/- 10%, so that is also within spec.
      I have also swapped out jet needle and played around with different settings. Eventually I put it back to the 3rd line.
      The engine already has new seals and bearing so I am completely baffled as to what I am missing here.
      Any takers?
      Any and all suggestions will be appreciated.
      Thanks
      I have also swapped carbs from a running YT175. Same results.
    • By Admin
      We've corrected the Youtube video layout that was breaking posts. You should be able to post a link from YouTube, Dailymotion, Amazon, Metacafe or Vimeo into a post and the video should display.
      Please let us know if you run into any issues.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...