Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

tfg289

2007 Honda Rancher 420 - Brakes

Recommended Posts

Just replaced rear bake on 2007 rancher 420es. Instead of taking cables loose i took off the brake arm (mistake) got it all back together but what is the purpose of the brake indicator

Share this post


Link to post
Share on other sites


it's just to measure how much shoe pad you have left ... when you squeeze the brake lever, there is a little triangle or arrow to show if they need replacing or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By josephnbl91
      My four wheeler when i first got it seemed like it was very slow when i first got it and it had no throttle response so i replaced the belt and cleaned all of the rollers thinking that would solve the problem from what i read on the forums. well it turned out that it wasnt. so i went to the next thing i took out the injector to check it out and i seen that there was a tiny bit of debree in it so i cleaned it and it seemed to improve a little bit. but still did not solve the problem. i later found out how to find the trouble codes out from the lcd screen using a paper clip on the diagnostic port and it showed the code which stood for no codes C00. i also forgot to mention that the throttle position censor is working perfect. before i started all of this the four wheeler ran just not to its potential. after my friend and i did the trouble code test the bike wouldnt even start anymore and the injector would spray for a few seconds for the start up then it stops and the fuel injection light comes on and blinks. the four wheeler wouldnt start anymore. i took it over to the local shop and they hooked it up to the computer to see if there was any codes and it still showed it was free of codes. they hooked it up to the fuel pressure gauge and we found that it was making 22 pounds and it should be making around 43. i then bought a new fuel pump and put it in. it now starts and runs for a few seconds and then it stalls out and the fuel injection light comes on again. which then leads me to think it is the ecu now but i want to be sure before i invest around $500 more into it. any opinions on whether or not anyone thinks this is the problem or if they have had a similar problem before would be really appreciated. sorry for writing a novel and not spelling very well. also i forgot to put the year in the title it is a 2007
    • By Jeni Lynn
      2012 Rancher ES-- only when driving in 4x4 when I get to about 15-18mph there is a loud clunk in the front end and a hard downward jerk. Its almost as if its trying to downshift itself. It doesn't do it in 2 wheel drive.  I have checked the angle shift sensor and applied dielectric grease to it, changed the front end differential fluid (the old still looked good and clean) checked and adjusted the clutch. Hopefully someone can give me some more ideas. 
    • By Kevin Nicoll
      Anyone familiar with these models? Its a new to me quad, picked it up for basically nothing... Just time and materials now, this looks expensive. 




    • By StolenATV
      Stolen Honda Rancher 400, 2004 ATV. Stock. Front bumper bent. One screw on carb stripped. Cracked screen on speedometer. Color red. Arizona plates and register. VIN 478te294144005084
      The post Stolen Honda Rancher 400 – 2004 appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By Zachary Coombs
      Hello, I’m new to this forum, I have a 2007 trail boss 330 that’s been overheating after about 5 minutes of riding. No problems before it overheats from a cold start but then it backfires and loses power. The fan comes on but the temp light doesn’t. I’ve had someone clean the carburetor, I’ve replaced the spark plug and air filter and put in a new battery. I also tried cleaning the radiator with a hose, Any help is appreciated, Thanks
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...