Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Mattjkaufman

2003 Kawasaki Prairie 650 K-EBC

Recommended Posts

I was givin this ATV and its not working so I am charging the battery to get an idea. Can someone tell me where I can get a owners Manual, repair guide, and a service manual? Tried googling it but coming up short. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


i dont have a manual for it .. but i ride and race a 2003 650 prairie .. and know alot about the good ol V-Twin kows ... i even got second place in a race sunday on mine ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks everyone for the effort, an if you can keep an eye out for me that would be great. Tried charging the battery but didnt have any luck with the car charger....too many Amps. Gonna replace the battery and hope for the best.

Anything I should look at also....this ATV has been sitting on the side of my brothers house for about 5 years, any suggestions would be greatly apreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites


if you wernt so far away from me i would trade you for a running and riding quad several years newer ...

ck how do you drain the gas tank on 650 like you have I have some bad gas. Raybob

Share this post


Link to post
Share on other sites

i use a boat pump on alot of atv gas tanks ... you can also take off the fuel line going to the carbs .. but dont let the electric fuel pump get hot and fry ... always keep at least 1/4 tank of fuel in it ... if you remove the fuel line from the carbs keep pouring gas in the tank till it looks like clean fresh fuel comming out the line ...

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Arizona
      Back again with another headache, maybe you guys can help me out. 
      Picked up a 87 Bayou 300 not running of course, all stator wires melted 
      on the motor and also no spark. I checked the pick up coil ohmed out good. 
      traced the wires and led to no cdi box, yes missing. So ordered it and while waited 
      fixed the stator wires, had to wire direct to harness. Get the cdi installed and after a lot
      of other things started it up. Battery dead so used a batt charger to start it. Now when i shut
      off the charger the motor died. So i check charging voltage...nada. I see voltage regulator is 
      old and catalist leaking so i replaced it. Same thing no charge. I check stator and no voltage 
      with it unpluged from harness while running. Soooooo i replace stator. Now Stator wires have
      23v and up to over 50v at higher rpms. So i know its charging now. Connect everything back up and 
      no charge voltage at battery! Still dies when i shut off charger. All 3 yellow stator wires have good voltage, checked
      harness from stator to regulator and is good. The white wire has battery voltage at regulator, the brown wire has battery 
      voltage at regulator when key on. The Black/yellow stripe has good ground. I get 3 volts at battery when i shut off charger. 
      If i connect old regulator i get 7 volts when i shut off charger. Do i have a defective new regulator? Im stumped. when i 
      figure this one out i have a big wiring problem on another one ill let you in on.  Az
    • By oxidized_black
      Yamaha ATV manuals are located in the downloads section here at QUADCRAZY.
      Please visit the downloads section at https://www.quadcrazy.com/files/
      Get 15% at emanualsonline.com with coupon code EMOAFF
      Get 20% at emanualsonline.com with coupon code BLAZE and $50 purchase
      Clymer ATV Manual - Yamaha Raptor 700R
       
    • By Ajmboy
      View File 2012 - 2014 Kawasaki Brute Force 750 Service Manual
      2012 - 2014 Kawasaki Brute Force 750 Service Manual
      Brute Force 750 4x4i EPS
      Brute Force 750 4x4i
      KVF750 4x4 EPS
      KVF750 4x4
      Submitter Ajmboy Submitted 06/21/2020 Category Kawasaki ATV  
    • By Ben T
      I purchased 2 Yamaha Raptor 125s a few months ago and I purchased a membership here to be able to access the service manual. I have looked at the service manual multiple times in the past month but I don’t see it here anymore in the download section! Can someone help me and tell me how to access this manual again?
    • By MarkinAR
      View File 2011 Yamaha Raptor YFM125RA Service Manual
      2011 Yamaha Raptor YFM125RA Service Manual
      Submitter MarkinAR Submitted 06/17/2020 Category Yamaha ATV  
  • Similar Tagged Content

    • By Chayse Hill
      I have a 2003 LTZ 400 that i bought a few days ago. The quad was running fine until last night. I let my brother ride it down the street and back and i didnt notice anything etong with bike. Then my neighbors friend came over and said "can i ride it?" I said "sure" so he ripped it down the road all fine and when he got back it died right in front of us. My brother said it was dieing on him also. He also said that he wasnt using the clutch to shift. I told him he was an idiot. Im throwing that in there incase that caused a problem as well. But today i go to check it to make sure its getting fuel which it is and replaced the spark plug incase it wasnt getting spark but it is. So i started it and it was having a problem starting then i got started and was reving at idle high. So i took it around the block and it died on me a little bit down, so i try to restart it and it started so i kicked it into 1st and it kinda launched on me and started going with the clutch all the way in. Then it died right after and wasnt running right during that process and was idleing all over the place and just died and now i cant get it started it again. Before it would start without the choke or priming it. It would start real quick now i cant figure if it needs to be rejetted or something else. Air filter looks clean also. But any help would be gratelly appreciated!
    • By pizzaman_288
      How hard is it to change the outer seals on the rear differential mine are leaking fluid and I have no idea on how to change them out any help would be great thanks
    • By Racer944
      Hi Folks;
      Has anybody on here installed a winch on a 2003 Magnum 2x4? I am using a Cycle Country adapter plate (only one I could find), but am having a bit of trouble getting it all to fit properly, and am looking for someone that may have done this install and/or may have some pics of the installation.
      Thanks!
      Eric
    • By Wonderwoman
      Hello, well back to where I was last year with this carb. Took my 250 to the mountains for the first time this year and blue smoke, too much gas again. I can't believe that this carb gives me this much trouble. Seems like the choke is stuck but the cable moves freely. Anyone else ever experience this issue? Do you think a new choke cable would maybe resolve this?http://www.quadcrazy.com/atvforum/images/smilies/arghh.gif
      OK it was the choke. Put on all new cable and plunger and she is running 100% again. So now the question is, is the carb getting worn out where the plunger needle goes in the small hole and when I use the choke the needle end doesn't get lined back up with the hole?? We'll see how it runs and now that I know what the issue is I can always pull the choke plunger out and reinstall if I start having this issue again.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...