Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Fmarshall04

Kazuma Meerkat 50cc - Hard Starting

Recommended Posts

Just picked up what I believe is a Kazuma Meerkat 50. It has spark, fuel getting to plug, just will not fire up. It has no visible kiddy kill switch or rear brake light assemble. Not sure what the issue may be I'm used to my 2stroke atvs. Trying to get this up and running for my son. Are there any wiring diagrams out there or carb settings, ie the air fuel screw. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Tyler Reed
      Came here for help, If it’s in the wrong place I’ll move. I’ve got a 2000 model Polaris Magnum 500 that runs strong as can be for about 25 mins until warm, then sputters and loses power. Took it to a shop and they say it’s low compression and they will have to swap the entire engine. Seems a bit much and costs more than the entire bike. Was wondering if anyone has seen this and what the fix was. When I hear compression I think of gaskets, not an entire engine. Seems like if it was that bad it wouldn’t have power cold. I’m at a loss. Any help is appreciated greatly. 
    • By Jack.hart
      Need help with a 2007 polaris phoenix 200 no spark new cdi,new ignition coil,checked resistance on pulse coil and stator,not getting power to start button now guessing the solenoide went in all the testing not sure.also have three ground wires to battery is this normal or..?
    • By Orangejbird
      My Dad's 03 Manual Vinson has milky oil. He changed oil and ran it everyday for a week being sure to keep it running for an hour each time. Fresh oil is getting milky again..
      Thinking it's the water pump seal. Has anyone here successfully changed the seal or even replaced the whole pump assembly?
    • By Bleuu
      Hello so I’m new to the atv seen, and was wonder why my stock light didn’t turn on , and it figures that the black and white wire and the black wire were ripped apart everything else is connected fine, what could to reconnect them
  • Similar Tagged Content

    • By Ironfist104
      My wolverine has a new carb kit, new battery cranks over and over take it to the point of killing the battery to start sometime.... but it I give a tug on the start rope while I'm cranking it with the starter it fires right up.... any advice?
    • By izzydum1
      Any ideas on what would make a coil not fire? She was running fine, then began slow start. Now wont start at all.
    • By Suzuki24
      I have an 04 ltz and it started sputtering a little bit while going down the road and I was low on gas so I just figured that's what it was. But now I can't get it to start I completely cleaned the carberator put a new spark plug and coil pack in it and all it does is turn over. It has compression it's getting fuel and it is sparking but all it does is turn over any idea what it is??
    • By jerrymcoo1
      If you keep the starter button down it will run alittle let off the starter and it dies ? HELP
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...