Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

ShelbyGT660

2007 2X4 A-arm in 1992 Timberwolf???

Recommended Posts



These are the part numbers I found

4BD-23570-00-33 FRT LWR ARM CMPL L $129.68 $129.68

4BD-23580-00-33 FRT LWR ARM CMPL R $129.68 $129.68

4XE-F3570-10-00 FRONT LOWER ARM CO $129.68 $129.68

4XE-F3580-10-00 FRONT LOWER ARM CO $129.68 $129.68

The "3580" & "3570" are the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By YamahaBB350
      I have a Yamaha Big Bear 350 and the reverse doesn’t work, it shifts from low to high easily but it won’t go back to reverse. I’m new to this stuff, so I’ll take any help. Any ideas? 
    • By Hondasher
      I picked up a 1997 Yamaha Big Bear 350 2X4 a week or so back in non running condition, apparently they said it needed a new carburetor or a battery, I cleaned the carburetor thoroughly and got it running on idle and without choke now and it shifts into all the gears even into reverse. Aside from making me bounce a little when trying to start out with a bit of throttle the shock suffice to say needs work. Anyways I made a video of it running and would like your opinions on it, as to how it sounds while running. It seems like it has a little whine I'm not sure why that is maybe someone can tell me what it is. Anyways here is the video.
       
    • By Randel1
      Hello, 
      I have a 2004 Yamaha Bear Tracker in the shop for repair. I have the service manual but it doesn't have all the information I need to fix the problem. I need to know the voltage output of the stator charge coil and pulse or trigger coil at cranking speed. The wiring diagram color code doesn't seem to match and that is compounded by the fact that the wiring harness CDI connector is missing so I have 7 wires that need to be connected to the CDI. I can not find a circuit diagram of the CDI which tells me where the pulse/trigger coil connects or the charge coil connects. The other 3 wires (black ground, orange ignition coil, and r/b ignition kill sw) also need to be connected. The CDI has a single 8 pin connector and has a P/N 4XE-00 F8T19871 -1122 number on it and I believe it to be OEM. However I think the Stator and pulse coil are aftermarket items. I have resistance tested everything and it all seems to be in spec. but I don't want to miss wire anything and cause damage. Any help would be greatly appreciated. 
    • By Scott Sirr
      I need to figure out how to clean/fix or replace my neutral switch assembly On my 2008 Yamaha big bear 400 as generally the neutral light doesn’t come on when it is in neutral. To get it to come on I have to wiggle the foot shifter and hold it in just the right spot.
      I have googled it and can’t find much on the 400’s. I can’t find a service manual online and the parts manual is super vague.
      I think it is in the right side engine cover area, but not certain. 
       Any help would be great. thanks
      Scott
    • By Bronson Weddle
      I have a 1999 250 Yamaha bear tracker was told it needed a coil to run got into it to day found out that the kill switch was wired together then I found were they put a new cdi on it they cut all the plugs off the stator wires and the cdi wires I found bits and pieces of wireing diagrams blue pick up wire to red and white green wire to white and green wire rolled it over Had a test light on the coil wire it showed there was juice going to it but no spark on the plug and the coil is a brand new one put it on before trying to test the spark did I miss something or have something hooked up wrong already have plans on a new cdi and stator and pick up coil before I go that far like to hear it run. Thank you for the help in advance 
  • Similar Tagged Content

    • By mallen14
      Looking for anybody who can point me towards a free service manual for 1998 Big Bear 350. I found the sticky thread but all the links, from 2012, no longer work. If anybody has one please let me know. Thanks
    • By Beb1041
      Looking for a download of a manual
    • By Racer944
      Hi Folks;
      Has anybody on here installed a winch on a 2003 Magnum 2x4? I am using a Cycle Country adapter plate (only one I could find), but am having a bit of trouble getting it all to fit properly, and am looking for someone that may have done this install and/or may have some pics of the installation.
      Thanks!
      Eric
    • By switch
      I have a timberwolf that I love. It sat and the carb got gel from this wonderful ethanol. I cleaned it and put a new kit in it. it always started right off. now it cranks forever before it hits and then it will not idle. set according to instructions 23mm float, 4th notch on the pin, 1 1/2 turns out on the AIS. I have tried tweeking all of these some but nothing seems to make a difference. The biggest problem is that I got it back out because the wife has claimed this bike and now it will not run for her. Any help would sure get me out of a bind.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...