bmxbroski

2002 Cannondale cannibal 440 injector problem

Recommended Posts

The injectors are only spray one time and they stop and don't spray anymore. I just bough new injectors to see if that helped and it didn't. Any help would be much appreciated thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.


During initial press of the start button there is a high pulse of fuel . then the running flow is much less and very hard to see. Like in the automotive application injectors rarely go bad. It mostly bad quick connects or plugged fuel filters that cause fuel issues on cannondales.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.
  • Similar Content

    • By priglmeier
      I own a 2002 Can-Am Quest 650.
      It will start if you massage the throttle a bit and it will continue to run. BUT if you let go of the throttle and try to let it idle it will always die warm or cold.
      It has Non-Oxy premium gas, a new gapped NGK plug, a new carb (as of today) and fresh fluids. After installing the new carb it runs exactly the same.
       
      I only have a few things that I have observed since the new carb:
      The choke still doesn't do anything. It has a good cable and it is hooked up. It on fully off. There is a cable in the top, front of the engine that splits into two connectors. The connected side is in the photo. The other side has the yellow banded section and is not connected. I do not see anything in range of this connector so I don't know if this is normal or not??? The original carb wasn't really dirty or clogged. I'll use it as a spare. I don't see this cable and connectors listed in the Can-Am shop manual. Looking for some help. I want to ride!


    • By ut1w7b
      I have a 94 sportsman 400. It sat for several years before i got it. I have cleaned the carb it will start and run for about 5 min then it will flood. I have torn it down and cant see anything wrong. has anyone else ran into this problem any hel would be great.
    • By bodatiouskid
      Have a 2002 Polaris Sportsman 700 that only has 34mi. on a carb & ring job.
      Cut the gas off today to drain carb.Now engine will not idle.If I open throttle will run,but let off & will cut off.Can screw idle in with no change.
      What happened? Why did this happen when fuel ran out?
      Please help me,my ATV is a daily driver.
      Please help!!
    • By kingjosk12
      A week ago I could not even get close to starting it. But now I adjusted the valves (exhaust valve was not closed). i got it running but would not run without choke. i adjusted the float because it was to low tried starting it up again and it would not even start. So i went back and looked at the valves and the valve was now open again so i adjusted it and it started right up and ran perfect without choke. So i put it all back together thinking it was ready to go. Started it up and let it run for a little bit. i turned it off and tried starting it again there was NOTHING. took it apart and there was 0 compression and the exhaust valve was open again. I am completely lost need help PLEASE!!!:aargh:
    • By Billie
      :confused:need a repair manual or help in what to look for thank you Bill
      for you muddober to make clear to you the neutral light and the gear light
      do not light up win shifting fuses are good Iuse my CAt for hunting im dissable the atv is my leag s thank you