Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Guest yokochrist

Yokochrist Video Thread

Recommended Posts

Guest yokochrist

Figured I would start one thread instead of starting a new one every time I share a video.

Here is a link to my YouTube channel for past videos: yokochrist - YouTube

Share this post


Link to post
Share on other sites


Guest yokochrist

Not a new video, but we should have some after this coming weekend:) Enjoy!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest yokochrist

May 18th Ride

Share this post


Link to post
Share on other sites


Guest yokochrist

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Guest yokochrist

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest yokochrist

07petersty's 850 Front Diff Goes Boom!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest yokochrist

2013 Mud Nats Hill City, MN

Share this post


Link to post
Share on other sites


Guest yokochrist

Thanks more to come!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Guest yokochrist

Nice thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Topics

    • By thegipper
      Have replaced, Carb, fuel pump, CDI, plug, coil,fuel filter. Will crank but not srt. Getting spark and battery is fully charged 12.6V
      Any suggestions????
       
      Thanks
    • By YamahaGrizzly
      So my Yamaha grizzly 700 wasn't going into reverse for some reason but Jon and George figured it out on what to do to fix that problem for me. Jon Talks about how he was able to fix that problem my Yamaha Grizzly was having with the reverse.
      On a side note we are so close to 1k subs! hell ya!
    • By Cj Winds
      I have a 2000 Polaris Xplorer with the 250 two stroke motor
      It does not want to start with the electric start, the motor cranks fast, the battery is good, and there is good spark when cranking. The engine starts perfect when using the pull cord, it even starts if I pull the cord slowly and starts with one pull. The engine idles smoothly once started. My wife says she needs the electric start to work.
       
    • By mrfartsalot
      I have a 2001 suzuki quadmaster 500 4x4 automatic and i was wondering witch atvs it shares parts with i know it shares some with artic cat. Any info would be helpful.



    • By Laval
      My son’s 17 Alterra 500 just quit today. It was running fine the started stalling and bogging at half throttle. It finally stalled and will not start. The bike was won in a raffle last year. It had sat for a year before he won it. Has ridden it very little since.  It has 180 km on it. We checked  the plug spark seems strong  disconnected the fuel line at the pump and the fuel pump is working well.  Disconnected the injector and it is spraying fuel.  Air filter is clean and there are no mouse nests in the air intake.  Al fuses checked and good. Ideas?
        
  • Similar Tagged Content

    • By Reedygillespie
      Good after noon everyone, new here and really sure how to post anythang or get back to the topic I was lookn for so maybe u quad fans can help me out. I've got a 300 king quad that I really need info on. It's drivin me nuts . It starts and idles great but when I give it gas it spits and sputters. Anyone that could help me get lined out on this forum and my old quad u be a blessing .
    • By OutlawGade
      Hey guys. Starting a Grizzly Tracker Video Thread.
      [ame]
      [/ame]
    • By OutlawGade
      Starting a thread to keep our Videos in one spot. Thanks for watching and I hope you enjoy.
      If you like you can join the Group at www.facebook.com/groups/NOSatvs
      [ame]
      [/ame][ame]
      [/ame][ame]
      [/ame]
    • By Tamio
      Hi, me and my friend were out and riding the other day and filmed some so I tried to do an edit from the videos that I got. So this is my first ATV edit and I need you guys to tell me what I can improve in my filming and editing. Please give rewarding comments!
      [ame]
      [/ame] Thanks!
    • By ddiggerr
      1983 Yamaha YT175
      Fired up for the first time after total rebuild. Now I have no idea whats going on. Compression is 120, new plug, new fuel and oil lines, new choke and fresh fuel. Carb cleaned and reeds are good (no gaps).
      Will not start without choke and stalls out when choke is off. Played with choke adjustment and doesn't change.
      It fires up first pull and only idles if I play with idle screw. As soon as I touch throttle, it goes bezerk on me and I have to shut it down as you can see in video .......

      You can here the recoil lever tinging in the video. I lost the spring. D"oh!!
      So far I have swapped ignition coil, spark plug, CDI with no change. I have removed flywheel to check keyway and it is where it should be.
      Checked resistance on stator ... I get 10ohms +/- 10% on pickup coil within specs as per manual and I get 273ohms on charge coil. Manual states 300ohms +/- 10%, so that is also within spec.
      I have also swapped out jet needle and played around with different settings. Eventually I put it back to the 3rd line.
      The engine already has new seals and bearing so I am completely baffled as to what I am missing here.
      Any takers?
      Any and all suggestions will be appreciated.
      Thanks
      I have also swapped carbs from a running YT175. Same results.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...