Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

uncleal

2003 Kawasaki Mule 4x4 - Clutch Tuning

Recommended Posts

My dad wants his 03 mule to take off at a little higher rpm, but everytime he touches the idle screw the thing wants to move. Can someone help me and him out? Thanks

Edited by uncleal

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Aleksandr Boreesenko
      doesn't idle at times but sometimes when it does as soon as I touch the throttle it just shuts off, what could possibly be the problem? I thank you very much for any help, Thanks.
    • By Ryan Hutton
      Hey guys i am new to this site. i have a quadmaster 500 and last year my brother in law had it out and brought it back. When we went to put it away it wont move now any suggestions i have the belt cover off now. With it jacked up it seem to take gear when its not running.
    • By cameron walton
      Hi Guys, I'm a newbie but pretty handy with a DMM (controls technician). I have been fighting a junker quad i picked up as a project bike, was assured it would run if I replaced the battery and cleaned the carb. I replaced the battery, rebuilt the carb with a OEM kit. FIxed all my switches and foul played circuitry from the last guy.... So I could get it to start long enough to test the quad, it seems okay from a trans/engine point. However I couldn't get the carb adjusted to idle to save my life with the idle air screw or the thumb screw on the card for the slide. I took it to a friend who is much more familiar with yamaha and quads and he double checked my carb rebuild all was fine, he adjusted the float to make the fuel not overfill which i missed.
      He pulled the air intake, got it started and couldn't get it to idle with or without air filter. We started looking at the spark plug (new) and he tested it with a spark plug clamp meter, tested good, pulled it and grounded and it had spark but he felt it was weak. I order a working used oem coil to try the easy things first. When I ohm out the coil on the quad with my Fluke i'm seeing .4 ohms on primary (ground lug to male connector) and 18K ohms on secondary (inside boot to ground lug). Seems like this forum is full of bear trackers so I'm hoping someone has some ideas to help me figure where to go with this. His thought was he know I ave fuel and he knows I have air, spark would be next. I have spark but possibly weak. Thanks
    • By daynick
      Only have about 60 hours. Sometimes and most often when I just accelerate I'm hearing a metallic clunking noise that seems to coming below the gas pedal or towards the lower front section of the UTV. It does not sound horrible but it really does not sound good. It only lasts for about 1 or 2 seconds. Could anyone please give me any ideas what might be happening? Thank you.
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...