Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

gixxer1000

2002 Yamaha Warrior - Front End Question

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By JacobSlabach
      got 7 atvs off CL recently for a good price.  one of which is a yamaha warrior.  anyone know where the vin is printed on this bike?  Haha good place to start as I do not know year or size yet.  The former owner says needs exhaust ans and clutch work.  he said it ran fine until the clutch cable broke and then I couldn't get the new cable adjusted right and it would grind gears.  things I see:  clutch cable locked up again, no brakes, carb leaking (green with algae around the bowl and has gelled gas stalagtights on it), aftermarket exhaust melted the airbox so I need something different and a new air box.  I would like the use the current exhaust if I can but I have a feeling its a redneck fix as it looks like there is an ace bandage holding it to the exhaust pipe (its an aftermarket slip-on exhaust), so I'm not sure about that- lets get the bike running first.  also, battery (looks brand new, what a shame) is dead, 0 volts.  Otherwise, bike looks to have not been wrecked, and plastics are ok (it sat outside under a 'tarp' for 3+ years since it was run last).  any tips and advise on where to start first would be awesome as this is my first clutched bike (manual).
      the clutch is my main concern- I've never rode a clutched bike so I dont even know what its supposed to feel like.  lol I'm spoiled on my automatic polaris 
    • By goldeneagle
      I have a 2000 warrior thats seems to run fine. But I am having a problem with the gas boiling in the tank. Does anyone else have this problem or can anyone give me suggestions on how to fix this issue? Thanks Bill.
    • By turp
      if you have trouble greasing yamaha swing arms .
      i tried all kinds of couplers even the spacial locking ones.
      what works is alemite 308730 coupler. only paid $8.50 at traction for it.
    • By Brad Lawson
      Hello all, I’m working on my sons 99 Yamaha Warrior 350. When I pulled the plastic cover off left side of engine, I can see oil leak at the seal. I pulled the bolt out and then the starter boss(I guess that’s what it’s called?) I can see that the boss doesn’t make contact with the seal. Is there a spacer of some type that slides on to the boss, to make contact with the seal? This seal is held in place with a plate with 3 screws in it. This boss slides into the bearing in the stator. I have been to parts websites and I don’t see what I’m needing. Maybe it’s just the wrong seal?
    • By Jerryd68
      Anyone have any thoughts on the early Quad Sports?  My very first ATV was a 1985 LT230S,  me and a buddy purchased them brand new in 1985, rode those little bikes till the wheels fell off,  I would like to find one to restore for nostalgic reasons and to teach my 14 yo son to ride.  Nice meeting you all!
  • Similar Tagged Content

    • By pickytar
      I have a Chinese Hybird 250 or that's what I was told it was. I found 17 numbers on the frame. Will these numbers tell me exactly what it is that I have? (I know that its a 2006 from a plate on the front)
    • By patricknperkins
      Ok, so got this thing, assembled, and even added acid/assembled the battery with a solid trickle charge and the battery is fine.
      As far as I can tell, I have checked all the fuses I can find, but I have ZERO power to anything. Even the console will not light up when turned to ON.
      Is there some sort of hidden parental/child disconnect or safety switch that I'm not aware of? ANY help would be appreciated.
    • By upper_tanker
      Hey all, new guy here. I am wondering if anyone has one of these machines, that can possibly take a picture/tell me where the hoes goes from the timing chain cover. I took this machine apart in the fall of 2014, planning to rebuild the top end, and didn't get around to doing it until about a month ago. motor is back together, and I'm just curious as to where this hose goes. One end has a plastic ribbed fitting in it.
      Also, the rear upper nipple on the carburetor.....what goes there? is that just a breather also or?
      I have the rubber piece that slides into the rear of the gas tank with 3 hoses: 2 go to the rear, and 1 is just a clear piece of hose that isn't connected anywhere.
      I have another one of these machines, but it is 5 hours away.
      I guess that's what I get for waiting a year and a half to put it back together lol.
      Thanks
    • By BigTrees
      Hello everyone, I have a new to me 86 Bayou 300 that I just bought last night to get around the property. It wouldn't start when I bought it but it did turn over with starting fluid, PO said the carb neeeded cleaned. I cleaned the carb today but need to get the choke wired up as it was not wired up when purchased.
      I'm hoping one of you can help me get this choke wired up. Coming from the carb it has 2 wires. 1 is yellow and 1 is black. The PO said I needed to ground one and put the other one on a switch.
      Should I do it this way or is there another/better way to do it? I'd really appreciate any help I could get!! Thanks in advance!
    • By yellowpolaris
      Hi guys,
      I recently bought a 2004 polaris sportsman 400 that is missing a radiator guard and was wondering whether this one from 600 would work. Thanks
      Polaris Sportsman 600 4x4 2003 Front Bumper Radiator Guard 9507 | eBay
      If not what would work, I know that sportsman 500 works but I can't find any either.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...