Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Ironwood

2012 Kawasaki Brute Force 300 high revving

Recommended Posts

I just bought a 2012 brute force 300 that is an automatic. Im not use to an automatic but it seems to be revving very high at slow to medium speed. It does seem to go fast ~60mph so its not like the belt is slipping. Does anyone know what could be wrong? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Erik Plug
      Hi all,
       
      Picked up my first Brute Force yesterday. What should have been an awesome afternoon of riding turn a bit into a deception. As I was unable to really take it out for a test drive at the shop, I decided to buy it and agreed that I would take the test drive at home. 
      When giving full throttle I noticed that the Brute was choking and lost all of its powers. Faulty fuel pump most likely. 
      Called the shop and the are coming to pick it up and repair it and bring it back. Good service. Nevertheless feels a bit sour in the mouth as I was told it was a 100% good. 
      Need to have some patience I now before I can really start riding. 
      Cheers,
      Erik
    • By Belmontie
      Hi bought a 2012 kingquad ASI last year a great machine which is a delight to ride, but I find sometimes it doesn’t go into top gear just revs high at about 42mph. Any idea ???

    • By Brian Anderson
      Help guys PLEASE I have an artic cat 700 mud pro 2012. I was riding it the other day and it started skipping after i shut if off that day it was the last time it would crank. it was showing codes 12 and 13 then disappeared and THEN EFI on the dash but now it's not showing. it will turn over but it will not crank. it's not getting spark either I dont believe 
    • By StolenATV
      Taken from my car port around 0330 and was taken by at least 2 people found footprints pushing the quad all the way to the road (80 yards)
      The post 2012 Yamaha Grizzly 700 EFI 4×4 Stolen appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...