Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

billbo

2003 Polaris Trail Boss - Need Help Please

Recommended Posts

i have a 2003 polaris trail boss, it hasent been run i about 2 years. the shifter is froze up and wont budge, does anyone know how to get it unstuck?

also i need to know what wire to unplug so i can get it too start in any gear. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Christian Brindle
      I have a 2000 Polaris Sportsman 500. A year or so ago we got it running after replacing the kill switch. It ran great but after some use for a couple months it got a flat tire and for some reason we just forgot about it and it sat for some time. Before it sat i replaced the gas cap, fuel filter, fuel pump, petcock, battery, starter relay, oil and oil filter. I recently went to start it and it started so quickly and without choke or throttle but the ATV wouldn't move till about 1/4 throttle and it wasn't really a smooth ride until 1/2 throttle. it also would bog out randomly after you came to a stop and sounded like it was getting too much fuel. I cleaned the carb and adjusted the air/fuel screw to 1 3/4 turns out.  I also messed with the idle and the throttle cable adjuster up on the handlebars. It's safe to say it now runs worse than when i started working on it 2 days ago. It takes more effort to get started and bogs out idling after about 30 seconds. I tried adjusting the idle but every time i do it'll get to a sweet spot but after driving it down the driveway and back the idle will go up and down to the point where i can't put it in gear because the gears will grind. Any thoughts or ideas would be greatly appreciated. Thanks
    • By StolenATV
      Red Honda Pioneer 700 side x side and child’s Polaris outlaw 50cc both on black Echo ATV trailer stolen 12:30 pm Last Night 10/14/19 from S Garfield St and Mississippi, in Denver, CO seen going south from 1100 block. . I have reported this information to the police. Suspect Vehicle Black Power Ram Truck w/ NY plates
      The post Stolen Red 2017 Honda Pioneer 700-4 deluxe and Gray multi-colored 2019 50cc Polaris Outlaw appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By StolenATV
      Attention! Stolen! From a deployed soldier on independence day! 2014 Honda Foreman 500 and 2003 Yamaha 660 Raptor. Please spread the word in helping find them. A report was filed with Franklin County as well.
      The post 2003 Yamaha 660 Raptor and 2014 Honda Foreman 500 appeared first on STOLEN 911.
      View the full article
    • By thegipper
      Have replaced, Carb, fuel pump, CDI, plug, coil,fuel filter. Will crank but not srt. Getting spark and battery is fully charged 12.6V
      Any suggestions????
       
      Thanks
    • By Venom
      Hi, All

      I started this project a while ago.. I have decided to make one thread I can continuously update..

      So , here we go. I got this Raptor 80 in really bad condition.. Rear end frozen, Engine toast, tires dry rotted, tons of rust..etc.. They admitted they beat on it very hard.

      Since they do not make these with a drive shaft anymore I decided to restore it from top to bottom..

      These are photos of when I got it home.

      Next up, the tear down..



      First, I needed to tear it down and determine if the rear end was still good... As we all know... That is where it would be cost prohibitive to restore if it is trashed..

      Got it completely stripped down and I lucked out... The rear Drum brake was caked solid inside with dried mud. That was causing the rear end to lock up. Took off the rear brakes and the rear end spun perfectly smooth.

      Once I got it all stripped apart I needed to take the finish off all the parts. I am going to be powder coating the frame and many parts.. Once the finish is off each part it will need to be sandblasted to white metal .. The guy I use for powder coating gives me a hefty discount if I bring the parts to him ready to go.

      You could just sand blast, but that would take a long time to get the finish off. First I used Aircraft Paint Remover.. That stuff is pretty toxic Goggles and Resperator are required. That quickly gets you down to the metal... Then you can sand blast to white metal pretty quickly...


      I had another thread I had started about a problem with the tear down... It has some great info .... here is the link... It is about removing the frame bushings. ....
       
      https://www.quadcrazy.com/atvforum/topic/14209-raptor-80-frame-bushings/?tab=comments#comment-104702
  • Similar Tagged Content

    • By Chayse Hill
      I have a 2003 LTZ 400 that i bought a few days ago. The quad was running fine until last night. I let my brother ride it down the street and back and i didnt notice anything etong with bike. Then my neighbors friend came over and said "can i ride it?" I said "sure" so he ripped it down the road all fine and when he got back it died right in front of us. My brother said it was dieing on him also. He also said that he wasnt using the clutch to shift. I told him he was an idiot. Im throwing that in there incase that caused a problem as well. But today i go to check it to make sure its getting fuel which it is and replaced the spark plug incase it wasnt getting spark but it is. So i started it and it was having a problem starting then i got started and was reving at idle high. So i took it around the block and it died on me a little bit down, so i try to restart it and it started so i kicked it into 1st and it kinda launched on me and started going with the clutch all the way in. Then it died right after and wasnt running right during that process and was idleing all over the place and just died and now i cant get it started it again. Before it would start without the choke or priming it. It would start real quick now i cant figure if it needs to be rejetted or something else. Air filter looks clean also. But any help would be gratelly appreciated!
    • By Beb1041
      Looking for a download of a manual
    • By Racer944
      Hi Folks;
      Has anybody on here installed a winch on a 2003 Magnum 2x4? I am using a Cycle Country adapter plate (only one I could find), but am having a bit of trouble getting it all to fit properly, and am looking for someone that may have done this install and/or may have some pics of the installation.
      Thanks!
      Eric
    • By Wonderwoman
      Hello, well back to where I was last year with this carb. Took my 250 to the mountains for the first time this year and blue smoke, too much gas again. I can't believe that this carb gives me this much trouble. Seems like the choke is stuck but the cable moves freely. Anyone else ever experience this issue? Do you think a new choke cable would maybe resolve this?http://www.quadcrazy.com/atvforum/images/smilies/arghh.gif
      OK it was the choke. Put on all new cable and plunger and she is running 100% again. So now the question is, is the carb getting worn out where the plunger needle goes in the small hole and when I use the choke the needle end doesn't get lined back up with the hole?? We'll see how it runs and now that I know what the issue is I can always pull the choke plunger out and reinstall if I start having this issue again.
    • By davidwestfall
      looking for direct shift shifting lever that properly fits my 2003 Yamaha warrior 350 and fits my foot the same as a stock 2003 Yamaha warrior 350 shifting lever fits my foot
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...