Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

Haven't been on the forum for a LONG time because for some reason, for me at least, it's been super slow loading & sometimes, it just never did. :aargh:

But today, the Admin guy(s) I guess did something :notworthy: (after I finally contacted them) & the forum is a tad quicker loading pages for me now .... :jiggy: SOOOO ... I thought I would post my latest video.

You'll notice, my bike has changed. Back in June I traded in a perfectly fine Can-Am MAX-XT 800 for a New Can-Am MAX-XT 1000. Yes, I've been doing a "Few" mods, but nothing like I did on the 800. :nah:

This video is from a ride my buddy and I did a couple weeks ago in the Uinta Mountains of Northern Utah. We did 84 miles on this ride, so you can tell this video shows just a small portion of the ride ... let's see how it loads & I hope You Enjoy it !! :biggrin:

...

Edited by Gunny

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Rich1028
      Suzuki LT-F160 Quad Runner does not seem to run long on Reserve
      was out  riding and when tank got low,it ran funny,so we switched it over to reserve ...it ran for awhile then no more .
      pulled it back to parking lot,filled it up started and ran ok.
      what do I look at first?
      the valve,or is there a separate fuel line leading to the valve?

    • By Tiffany Rowland
      I bought an 07 honda trx400ex for my daughter 11th birthday. I've been having alot of fun fixing it up but after reading some of the posts about safety I think I may have gotten a little carried away. I put an exhaust on that added 10hp, a k&n performance filter, new carb, a stage 3 rev box and coil, and I wrapped the exhaust. The top speed started out at 92mph and we're well above that now. My main concern, though, is low end throttle. Is there any way I can do something thate will decrease the rate of acceleration without taking off the modifications I've done? She's super cautious and won't go over 10mph but I'm worried that she may have a hard time controlling it after these last few upgrades. 
    • By Ryan Geiler
      New to the ATV world, picked up a solid used Kodiak 400.  It appears the former owner did some sort of modification for a saddle bag or something along those lines--and I'd like to match it up and replace it.  Not a big deal by any means but something I thought I would give a shot at finding.
      does anyone recognize what kind of luggage/bag/cargo would go where those white tabs are he drilled through that fuel fender?
       
      Thanks again

    • By stinky
      I have an Outlaw 110 that will struggle to turn the engine over. Jump starting doesn't help other than the battery will drain LONG before the bike eventually starts, so is required. If you keep messing with it long enough it will eventually magically begin to crank fine and sometimes finally start. Once we finally get the bike to start and warm it up thoroughly, it will turn over and start just fine the rest of the day like nothing ever happened... next day it won't turn over again.  Internet research has found lots of people saying they replaced starters, starter clutch, wiring, etc. but with only about 50/50 success rate for their particular problems... and I never found anybody describing a problem like mine, so I'm looking for advice/experience. Would rather not just start blindly throwing parts at it. Does anybody have any thoughts/ideas?
    • By bradley nelson
      Im cool with the police in my area so i can ride on public roads.
  • Similar Tagged Content

    • By OutlawGade
      Hey guys. Starting a Grizzly Tracker Video Thread.
      [ame]
      [/ame]
    • By OutlawGade
      Starting a thread to keep our Videos in one spot. Thanks for watching and I hope you enjoy.
      If you like you can join the Group at www.facebook.com/groups/NOSatvs
      [ame]
      [/ame][ame]
      [/ame][ame]
      [/ame]
    • By Tamio
      Hi, me and my friend were out and riding the other day and filmed some so I tried to do an edit from the videos that I got. So this is my first ATV edit and I need you guys to tell me what I can improve in my filming and editing. Please give rewarding comments!
      [ame]
      [/ame] Thanks!
    • By ddiggerr
      1983 Yamaha YT175
      Fired up for the first time after total rebuild. Now I have no idea whats going on. Compression is 120, new plug, new fuel and oil lines, new choke and fresh fuel. Carb cleaned and reeds are good (no gaps).
      Will not start without choke and stalls out when choke is off. Played with choke adjustment and doesn't change.
      It fires up first pull and only idles if I play with idle screw. As soon as I touch throttle, it goes bezerk on me and I have to shut it down as you can see in video .......

      You can here the recoil lever tinging in the video. I lost the spring. D"oh!!
      So far I have swapped ignition coil, spark plug, CDI with no change. I have removed flywheel to check keyway and it is where it should be.
      Checked resistance on stator ... I get 10ohms +/- 10% on pickup coil within specs as per manual and I get 273ohms on charge coil. Manual states 300ohms +/- 10%, so that is also within spec.
      I have also swapped out jet needle and played around with different settings. Eventually I put it back to the 3rd line.
      The engine already has new seals and bearing so I am completely baffled as to what I am missing here.
      Any takers?
      Any and all suggestions will be appreciated.
      Thanks
      I have also swapped carbs from a running YT175. Same results.
    • By Admin
      We've corrected the Youtube video layout that was breaking posts. You should be able to post a link from YouTube, Dailymotion, Amazon, Metacafe or Vimeo into a post and the video should display.
      Please let us know if you run into any issues.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...