Quantcast
Jump to content

  • Do you own an ATV? Join our Forum!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

caltman929

99 wolverine,starts one day but not the next

Recommended Posts

hi new to the forum,i recently just bought a 99 wolverine 350,the quad is in excellent shape for its age with the original tires still with good tread,the previous owner experienced the same issue i am now,he put a new coil on it about a year ago,i rode the quad all day thursday with no problems,shut it on and off multiple times but i went to start it today and it wont fire,it turns over but doesnt have spark,anybody experience a problem like this?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By bradleyheathhays
      Just now rolling over 100k miles. Been feeling some steering weirdness so I get one front wheel up in the air and push at 3 and 9 and sure enough there's some wobble. Pushing at 12 and 6 gives no play at all.
      Although I'll probably be replacing the worn part myself I need some help diagnosing what all might need to be replaced. And since I need an alignment anyway I've made a deal w/ my local Goodyear tire shop to do a pre alignment inspection and identify my bad part(s) so I can replace them before they do the job.
      When I drop the car off what specific parts should I ask them to look at? I'm sure tie rod ends but what other kind of worn parts could be causing movement on the 3-9 push test?
    • By amharrison24
      i have a 91 moto 4 100. has electric start only. for as long as i could remember we have always pushed start it. after riding for while you shut it off. you are able to hit the start button and it will start right up. anyone know where i should start with fixing this issue? im fixing it up for my niece. thank you in advance.
    • By Dra O
      posted a while back - it was running at one point - I have all the plastic shroud off - it's down to frame and engine now
      -fuel pump: when line from petcock is attached, no fuel comes out other side to carb; the line to the carb is open (can blow through it); I thought when I cranked engine that the pump would spit out fuel on other side but it does not; I removed fuel pump and opened it up - diaphragm looks good - but internal areas had lotsa calcification build up - I cleaned this out and dried it good - the clear plastic pieces (?diaphragms) aren't broken - the spring w/ steel ball on end moves freely; am putting it back on tomorrow; but can anyone answer about the pump? isn't it supposed to pump fuel through it... to other side... to carb? puzzling
      -along with fuel pump: I replaced petcock 3 weeks ago (gas tank had rusty fuel in bottom - cleaned it out prior to new petcock); when I turn petcock arrow NOT to on or reserve, fuel comes out of line; when I turn it to on or reserve, fuel doesn't come out; puzzling
      -I don't know what's on back of fuel pump - it's a valve that has a hose coming out of it - looks like it goes to engine/carb - I haven't traced this out yet - what is it?
      -can squirt gas on air filter and engine will run for 2-3 seconds then stop - fuel in top of carb (under diaphragm) does same
      -it likely needs carb rebuild - will get to this - but something isn't allowing fuel to get from fuel pump to carb
      -I THINK it has a mikuni model x carb - diaphragm is ID 26mm  OD 68mm - hard to find inexpensive diaphragm, I guess because it's a model x
      -last thing - I replaced solenoid due to old one clicking; I HAVE to be charging the battery or it won't start/turn over - battery just goes dead; but if charging, it'll turn over nicely; i'm guessing it's a bad battery
      -any help appreciated - I've never owned an ATV before - inherited this beast from grandparent in-law
    • By Ed Zeppeli
      Hi,
      Oddly I'm having  a hard time ordering front brake shoes for my '98. 
      I'd appreciate recommendations on decent, widely available shoes if possible. Ideally available in Canada on short notice.
       
      Thanks much,
       
      Warren
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...