Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

dblbassdrumer

lakota 300 clunk sound

Recommended Posts

got a lakota 300 the quad runs but when i kill the engine the clutch spins and stop DEAD making this loud CLUNK sound any idea what could b wrong this also cause it to die while riding

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Shane Pillar
      Talk about what kind of atv you have and what you do with it.
    • By Rich1028
      Anyone riding this weekend?
       
      who is riding,and where this weekend?
       
      wife's quad is to be picked up sat. morning,then off to tire shop to have new tires put on,I'm thinking maybe a short blast up to leota trail on Sunday.
    • By John Miele
      Any public access areas near Charleston, SC to ride? If you know of a hidden gem, please share!
    • By davefrombc
      View File Quad Runner 250 King Quad 1987 - 1998
      Service manual  for  King quads  250  and 300
      Submitter davefrombc Submitted 01/28/2017 Category Suzuki ATV  
    • By Ed Zeppeli
      So I fired up the quad the other day and let it idle for about 5-10 minutes and it ran great then died.
       
      I go to check it. No lights on dash, nothing.
       
      Check the main fuse and it's blown. Key's off/out. Put in another and it blows immediately.
      Pull out the meter and see that on the non-load side of the fuse holder there's continuity to ground.
      Check all obvious things. Wiring diagram. Connectors. Frayed wires. Bad grounds.
      Battery measures ok at 12.8v.
      I'm dreading taking off the front plastics but I suspect the regulator/rectifier. The wiring diagram shows the red wire (the suspect wire) goes to the ignition switch and the regulator/rectifier.
      Anyone else experience something similar and/or have any troubleshooting tips that may save me the grief of removing the plastics?
       
      Thanks much,
       
      Warren
  • Similar Tagged Content

    • By Ashton Crawford
      Hello everyone, i have 2000 Polaris Trail Blazer 300 I’ve been stumped on for weeks. I’m having a lot of issues starting the quad. I cleaned the carb spotless because I thought it was a carb issue and bought a new fuel line because it wasn’t getting fuel. The carb gets fuel perfectly fine now but it won’t start. The spark plug I a little worn out but it’s good enough for just one start. The only time it does “start” is when I spray starter fluid into the carb. But it never stays on. It’ll start for a bout a second then just die out immediately even if you’re giving it some throttle and the choke is on. I have no clue what I should do. If you need more information, have questions, or have any slight idea what the issue would be and how I could resolve it. Please reply ASAP. Thank you.
    • By Alan Callison
      OK ya'll.My son bought this thing and was told its a Kaw Bayou 300. Maybe. I cant find any numbers on it.The one tag I did find its so faded as to be unreadable. Its a long shot but maybe someone can help ID it. Thanks in advance.









    • By Jeff Wharton
      I have a 2000 Arctic Cat 300 4 wheeler. I have been having some carburetor issues. So i bought a new carb. Now I'm having these issues. The unit will start and idle fine, when i go to accelerate it wants to cut off. So i checked to make sure it was getting gas and the fuel filter will be full of gas and then once the carb opens the filter drains down and will not refill quick enough to run. So i checked to make sure gas was flowing to the filter and it is flowing fine through the line. I remove the filter and run the gas line directly to the carb and the engine idle fine and then it will run good as i ride it for about 10 minutes then it will start with the same issues again i cannot accelerate enough to move the 4 wheeler. Every time i accelerate the unit will cut off. What is wrong with this thing. My 400 Arctic Cat is doing the same thing except it will backfire, I'm lost i have tried everything i know to do, what am i missing here. Thanks for your help
    • By Maurais
      I’m looking for new replacement shocks (front & rear.) on my 1997 Kawasaki Bayou 300 2x4. New OEM shocks are upwards of $400. I haven’t pulled the rims off to check the eyelet to eyelet length but I’m hoping an expert on this site does know( I called Kawasaki direct yesterday and they were of know help.) Any technical help would be appreciated. TY fellow members. Vic
    • By scottj11
      Hello, how are you'ns doing? I'm in the process of tearing my Kawasaki Bayou down to fix a rattling noise and an oil leak. I'll probably be asking questions about this project. My step-son has an Arctic Cat 300, he was riding yesterday and when he turned it off it was running fine, but it won't do anything. The lights come on but it won't turn over or anything. Does anyone have any ideas on what might be wrong? TIA
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...