Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

daver1062

2006 sportsman 500 x2 efi

Recommended Posts

I am new to this awesome site and I was wondering if some one could help me. I have this sportsman 500x2 efi. I used it last summer and fall around the house and all was good. I just opened my garage door to some spring cleaning so I started the quad up to let it run for a bit. It ran for about a minute then stalled out I tried to restart it and it would run for a second or two then stall. Now it will not start at all. The gas is still good the plug was a little black it has spark. Any idea's ?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Updated message. There is no fuel getting into cylinder I have fuel at the injector. Is there a way to test the injector? Or do I buy one and hope for the best.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Flipper Tiffany Roper Jones
      All I have been through everything. Bought brand new.
      Throttle safety switch 
      Cam and rockers
      ECM
      Carborator
      Stator
      Fuel safety switch 
      Battery
      Everything every forum has spoken of I've bought sealed airbox completely tight unplugged black wire on trans. I have literally done everything in the book.Checked oil today full of gas anyone no anything what might b wrong. Next I'm taking head off and making sure valves seat any ideas.
    • By Larry Fox
      Just bought this ATV. Wondering if my gauge from a 2003 will plug in and work. I know mine does not have a fuel gauge, but if the rest works, I am in. 
    • By Larry Fox
      Looking for the wiring diagram of the gauge cluster. Thinking about using it on my 2008 that I just bought.. Its gauge is destroyed
    • By Sturgeon
      Hello everyone, did a search and not successful. Purchased new 2017 Sportsman 570 sp and my power steering is not working. Seems to have a mind of it's own. Works then it doesn't. Dealer says there's not a fix. Thought it was just me and it being a brand new machine with 4 hours on it. Dealership said it's this model only ? Not sure what a person in this spot is suppose to do and wondering are your thoughts mite be. Thanks 
    • By weblex
      Problem: The ATV starts and runs at idle perfectly. But as soon as I open the throttle, the engine starts to slow down until it stops. On the attached video you can hear the sound of how it works: see video below
      Prehistory: there is a Polaris Sportsman 500 1998, which for about 1.5 years stood in repair, including also replacing CDI with one taken from the same ATV. Finally, the vehicles were on wheels, traveled several kilometers and overheated - forgot to fill the antifreeze Came back home in small moves. The next trip started well, but after 10 km there was a feeling of a small drop in power (even as the vehicle got warm completely) but still drives. Next trip - the situation is repeated. The next test of ATV through time and a huge loss of power from the very beginning. The engine sneezes, does not want to go more than 5 mph.

      What has been done: the carburetor has been replaced with a new one (inexpensive, $ 40), a new spark plug, a new ignition coil, the engine head has been removed, the piston is in good condition, valves were corrected - but the problem was definitely not in them.

      Ignition control unit is suspected. Who faced similar? Please help in solving the problem.
      Thanks in advance.
       
       
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...