Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    As a member, you can post in our forums, upload your photos and videos, use and contribute to our downloads, create your own member page, add your ATV events, and even start your own ATV club to host your own club forum and gallery.  Registration is fast and you can even login with social network accounts to sync your profiles and content.

Recommended Posts

:aargh: I have been trying to get this suzuki to run right it starts great and idles for about 1 or two minutes. Carb rebuilt,new reed assembly,new fuel tank valve. everytime you give it a little gas it falls dead. Tried all I know but lost has a goose, only thing I havent done is a new spark plug but it seems to spark good when I check it. Alls I need now is a stick of dynomite and a match. Please any ideas you can direct me in I would appreciate Iam to old to loose any more brain cells on this Thanks All

Share this post


Link to post
Share on other sites


thanks for the thoughts figured it ran to good when it ran but it was all a game .

checked compression by finger since my compresson gauge was never returned ( dont lend tools out of site lol) Found head gasket leaking just enough that oil in gas must of sealed it to run. Anyway ordered new parts will find out next week if this is all thats left. Thanks for your help i jogging my brain

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By orvilleortiz538
      So My 07 Kymco Mongoose 300 was having a bit of choke issue and I have an Ultrasonic and decided to dip it in for a good clean up,and now the atv don’t want to start,it tried but it backfired a little bit but still won’t start,any suggestions?
       
       
      Sent from my iPhone using Tapatalk
    • By Ed Zeppeli
      So I fired up the quad the other day and let it idle for about 5-10 minutes and it ran great then died.
       
      I go to check it. No lights on dash, nothing.
       
      Check the main fuse and it's blown. Key's off/out. Put in another and it blows immediately.
      Pull out the meter and see that on the non-load side of the fuse holder there's continuity to ground.
      Check all obvious things. Wiring diagram. Connectors. Frayed wires. Bad grounds.
      Battery measures ok at 12.8v.
      I'm dreading taking off the front plastics but I suspect the regulator/rectifier. The wiring diagram shows the red wire (the suspect wire) goes to the ignition switch and the regulator/rectifier.
      Anyone else experience something similar and/or have any troubleshooting tips that may save me the grief of removing the plastics?
       
      Thanks much,
       
      Warren
    • By Walter Awe
      I HAVE a 2002 big bear 400 4x4. I have two wires atacking to the front of the carb. What are they for?
    • By Brian Simmons
      I have a 2003 Polaris Predator 500 . I know my valves need adjusted . Here recently I`ve had to bump start it . And i noticed a power differents  . Now it won`t bump start . Did i mess anything up ? Or can I still just adjust the valves . By the way does anyone have a video of how to do a valve job on it ? Let me know ASAP !!!??? Thank you 
       
    • By Flipper Tiffany Roper Jones
      All I have been through everything. Bought brand new.
      Throttle safety switch 
      Cam and rockers
      ECM
      Carborator
      Stator
      Fuel safety switch 
      Battery
      Everything every forum has spoken of I've bought sealed airbox completely tight unplugged black wire on trans. I have literally done everything in the book.Checked oil today full of gas anyone no anything what might b wrong. Next I'm taking head off and making sure valves seat any ideas.
  • Similar Tagged Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...